TOP
Actualitat

Stone Corners torna als 80 amb el seu nou single

La banda eivissenca Stone Corners ja ha publicat a les principals plataformes de música per streaming el seu nou single, titulat ‘Red Eyes’. Es tracta del tercer senzill del que vserà del seu pròxim àlbum, Visions, i que el grup ha fet públic després que el mes de maig de l’any passat difongués un primer tema, ‘She’, i al setembre fes el propi amb ‘Shine’, el segon. Tots dos compten ja amb el seu videoclip.

‘Red Eyes’, segons ha explicat el grup a Sant Josep és Música, “tracta sobre els problemes mentals i la vida descontrolada en la qual ens veiem envoltats. Una lluita interna de la ment contra tu mateix”. Com a gran novetat des del punt de vista instrumental, Stone Corners introdueix teclats per primera vegada en una cançó pròpia. Per aquesta feina, han comptat amb l’ajuda de Chapo González, baixista de MClan i Xoel López, que també ha fet mescles per a Zenet o Playa Cuberris. A més d’afegir els teclats, ha participat en els cors i s’encarrega de les mescles de l’àlbum. Amb aquesta cançó la banda ha buscat retre homenatge a les bandes de pop-rock dels vuitanta. El resultat, en conseqüència, és un so poc habitual i nou per a Stone Corners.

Cal recordar que aquesta formació va experimentar una notable evolució durant la pandèmia, tant a nivell musical com quant a integrants, passant d’un estil grunge a un rock més alternatiu. Actualment el grup està format per tres dels músics originals: Toni Moya (veu), Ricardo Núñez (guitarra) i Toni Bonet (baix), als quals es sumen Isma Martínez (guitarra) i Miguel Guiral (bateria).

‘Red Eyes’, igual que els altres temes que inclourà Visions, s’ha gravat a Eivissa sota la direcció de Isma Martínez, a Antiestudiopro. L’ha produït Charlie Bautista, responsable d’àlbums d’artistes com Tulsa o Christina Rosenvinge, entre altres. Amb aquest nou treball, la banda busca pujar diversos graons quant a composició i so.

Stone Corners és una de les formacions eivissenques de rock alternatiu que més han rodat pels escenaris. La varen formar el 2007 un grup d’amics amb l’objectiu de gaudir tocant versions de les seues bandes favorites, però a partir de 2009 varen començar a compondre temes propis en anglès. El 2013 varen presentar el primer disc, My Routine, i el 2017 el segon, Taste it!