TOP
Actualitat

Stone Corners llança ‘She’, el primer single del seu pròxim àlbum

Des d’avui ja pot gaudir-se a les principals plataformes de streaming el nou single de la banda eivissenca Stone Corners, titulat ‘She’ i que forma part de l’àlbum Visions, que es presentarà pròximament. Es tracta de la primera cançó d’estudi que la banda publica després del seu últim disc, Taste it!, que es va llançar fa ara sis anys.

La banda ha experimentat una gran evolució durant la pandèmia, tant a nivell musical com en els seus integrants, passant d’un estil grunge a un rock més alternatiu, que juga amb diferents gèneres musicals. Actualment el grup està format per tres dels integrants originals: Toni Moya (veu), Ricardo Núñez (guitarra) i Toni Bonet (baix), als quals es sumen Ismael Martínez (guitarra) i Miguel Guiral (bateria).

El single ‘She’ s’ha gravat a Eivissa sota la dirección de Ismael Martínez a Antiestudiopro. L’ha produït Charlie Bautista, responsable de treballs d’artistes com Tulsa o Christina Rosenvinge, entre altres, i l’ho mesclat Chapo González, baixista de MClan i Xoel López, que també ha fet mescles per a Zenet o Playa Cuberris. Amb aquest nou treball, la banda ha buscat pujar el nivell quant a composició i so. Des d’aquest enllaç es pot accedir a la cançó en les diferents plataformes digitals.

Stone Corners és una de les bandes eivissenques de rock alternatiu que més han rodat pels escenaris. La van formar el 2007 un grup d’amics, amb l’objectiu de gaudir tocant versions de les seues bandes favorites, però a partir del 2009 van començar a compondre temes propis en anglès i fins i tot van ser escollits per fer de teloners de Rosendo en una actuació a Sant Antoni.

El 2013 van presentar el seu primer disc, My Routine, amb el qual van girar per múltiples locals i localitats de l’illa. El seu segon àlbum, Taste it!, el van acabar el 2017 i el 2020, en plena crisi per la pandèmia, van fer públic el vídeo d’un nou tema, ‘Crisis’, que també formarà part de Visions, el tercer àlbum.

Les seues influències procedeixen del rock i el soul, passant pel metal, el jazz o el funk, i de bandes com Foo Fighters o Queens of the Stone Age. Tots els seus components han format part d’altres importants formacions eivissenques com Statuas d Sal (Miguel Guiral), Croissant Dolls (Ismael Martínez i Toni onet), The Soul Family Orchestra (Ricardo Núñez) o el Cor de Gospel de Can Blau (Toni Moya). Al llarg dels anys han actuat en els millors festivals de l’illa, com Sueños de Libertad, Back to School o Rock in Riu, entre altres.