TOP
Actualitat

Aires Formenterencs, Músics de Carrer i Morning Drivers, a les festes del Carme

Avui s’han presentat a es Cubells les festes del Carme 2024, en les quals la música torna a exercir un paper protagonista, amb les actuacions estel·lars d’Aires Formenterencs, la banda catalana Músics de Carrer i Morning Drivers.

El programa festiu, que es desenvolupa entre l’11 i el 21 de juliol, ha estat presentat avui per l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a través de la regidoria de Participació, Formació i Festes, juntament amb la Associació de Vesins des Cubells i la resta d’entitats implicades.

Músics de Carrer

L’activitat musical comença divendres que ve, 12 de juliol, amb una revetlla que començarà a les 20,30 hores, amb les actuacions, al pàrquing públic annex a la plaça, dels grups locals Niños Raros i Morning Drivers, i de Músics de Carrer, formació que rendeix tribut al grup català de reggae Txarango.

El següent concert tindrà lloc dimarts que ve, 16 de juliol, dia de la patrona, després de la missa amb processó i ball pagès. Aquesta vegada la música es traslladarà al tancó, on actuarà el Cor des Cubells i la banda de folk pitiús Aires Formenterencs.

Aires Formenterencs. Foto: Joan F. Ribas

La tercera nit de concert serà el diumenge 21 de juliol, de nou al tancó, amb motiu del 5è aniversari de la Escola de Música des Cubells. Actuarà el seu responsable, el guitarrista i cantant Albert Oliva, al costat d’alumnes antics i actuals, i altres músics.

L’alcalde de Sant Josep de sa Talaia, Vicente Roig, ha agraït a la Associació de Vesins des Cubells el seu “treball per fer que aquest programa de festes en honor a la Verge del Carme sigui una realitat”. La regidora de Participació, Formació i Festes, Isabel Castellar, per altra banda, ha convidat “a tots els josepins, a tots els eivissencs i, com no, a les persones que ens visiten aquestes dates, a viure una celebració tan especial i única com són les festes del Carme”.

A més de música en viu, s’han previst diverses funcions de teatrals, una gimcana infantil, una sortida en caiac durant la lluna plena i altres activitats que poden consultar-se en el programa de festes.