TOP
Actualitat
Joan F. Ribas

Stone Corners llança ‘Shine’, el segon single del seu pròxim àlbum

La banda eivissenca Stone Corners acaba de publicar ‘Shine’, una potent cançó rockera que ja pot gaudir-se a les principals plataformes de música per streaming. Es tracta del segon single del que serà del seu pròxim àlbum, Visions, i que el grup ha fet públic després que el mes de maig difongués una primera cançó del disc, ‘She’, que ja vàrem compartir a Sant Josep és Música mitjançant aquest post, llançant posteriorment el videoclip el mes de juny.

Cal recordar que aquesta formació va experimentar una notable evolució durant la pandèmia, tant a nivell musical com quant a integrants, passant d’un estil grunge a un rock més alternatiu. Actualment el grup està format per tres dels músics originals: Toni Moya (veu), Ricardo Núñez (guitarra) i Toni Bonet (baix), als quals ses sumen Ismael Martínez (guitarra) i Miguel Guiral (bateria). Tots ells signen aquesta composició, amb arranjaments de Chapo González, que s’ocupa també de mesclar el nou àlbum. González és baixista de MClan i Xoel López, i també ha fet mescles per Zenet o Playa Cuberris.

‘Shine’, igual que els altres temes que inclourà Visions, s’ha gravat a Eivissa sota ela direcció d’Ismael Martínez a Antiestudiopro. L’ha produït Charlie Bautista, responsable d’àlbums d’artistes com Tulsa o Christina Rosenvinge, entre altres. Amb aquest nou treball, la banda busca pujar diversos graons respecte a composició i so. Des d’aquest enllaç es pot accedir a la cançó a les diferents plataformes digitals.

Stone Corners és una de les bandes eivissenques de rock alternatiu que més han rodat pels escenaris. La van formar el 2007 un grup d’amics, amb l’objectiu de gaudir tocant versions de les seues bandes favorites, però a partir de 2009 van començar a compondre temes propis en anglès. El 2013 van presentar el seu primer disc, My Routine, i el 2017 el segon, Taste it!