TOP

Vegeu tots els músics
Rock

Stone Corners

Banda de rock alternatiu formada a Eivissa en 2007, amb diversos àlbums i molta experiència a festivals

Stone Corners és una de les bandes eivissenques de rock alternatiu que més han rodat pels escenaris. La van formar en 2007 un grup d’amics, amb l’objectiu de gaudir tocant versions de les seues bandes favorites, però a partir de 2009 comencen a compondre temes propis en anglès i fins i tot són triats per fer de teloners de Rosendo durant una actuació a Sant Antoni.

L’any 2013 presenten el seu primer disc, My Routine, amb el qual giren per múltiples locals i localitats de l’illa. El seu segon àlbum, Taste it!, l’acaben en 2017 i en 2020, en plena crisi per la pandèmia, fan públic el vídeo d’un nou tema, ‘Crisis’, que formarà part del tercer àlbum, actualment en producció. Ja el 2023, llancen dos singles més: ‘She’ i ‘Shine’.

La banda està composta per Toni Moya (veu), Ricardo Núñez (guitarra), Toni Bonet (baix), Ismael Martínez (guitarra) i Miguel Guiral (bateria). Les seues influències procedeixen del rock i el soul, passant pel metal, el jazz o el funk, i de bandes com Foo Fighters o Queens of the Stone Age. Tots els seus components han format part d’altres importants formacions eivissenques com Statuas d Sal (Miguel Guiral), Croissant Dolls (Ismael Martínez i Toni Bonet), The Soul Family Orchestra (Ricardo Núñez) o el Cor de Gospel de Can Blau (Toni Moya).

Al llarg dels anys han actuat en els millors festivals de l’illa, com Sueños de Libertad, Back to School o Rock in Riu, entre altres, compartint escenari amb bandes com León Benavente, Fuel Fandango, Arizona Baby, Sexy Zebras, Dinero, Imperial Jade o Los Tiki Phantoms.

discos

Stone Corners

My Routine

Primer disc del grup Stone Corners, gravat en 2013 als antiestudis Pro de Sant Rafel, amb onze temes de rock
Escolta el disc

Stone Corners

Taste it!

Segon àlbum de la banda eivissenca Stone Corners, gravat en 2017 als antiestudis Pro de Sant Rafel, amb onze temes de rock
Escolta el disc

Vídeos

‘Shine' (Stone Corners)

‘She' (Stone Corners)

‘Loud’ (Back to School Festival 2017)

‘I Am The Highway’

Stone Corners (Rock in Riu 2016)