TOP

‘Shine’, de Stone Corners, ja està en versió videoclip

Stone Corners acaba de compartir el seu segon videoclip amb el tema ‘Shine’, després que al juny llancés ‘She’, el primer de la formació eivissenca. Aquest nou treball també s’ha rodat a Eivissa, sota la direcció de Isma Martínez, guitarrista de la banda, que també ha operat la càmera i s’ha ocupat de l’edició. Aquest treball alterna imatges rodades en un bosc i en les quals també apareixen teles d’aranya, la riba de la mar, plans curts dels integrants de la banda i altres persones, i una llum persistent i encegadora, que simbolitza el títol de la cançó. Sobre aquestes imatges, la lletra de la cançó va parpellejant, amb una tipografia artística.

El tema, que estava disponible en les plataformes musicals de streaming des del setembre passat, com informàvem en aquest post, forma part de Visions, que serà el tercer àlbum del grup i es llançarà pròximament. Ha estat produït per Charlie Bautista, mesclat per Chapo González i masteritzat a CHC Mastering.

Stone Corners és una de les bandes eivissenques de rock alternatiu que més han rodat pels escenaris. La varen formar el 2007 un grup d’amics, amb l’objectiu de gaudir tocant versions de les seues bandes favorites, però a partir de 2009 varen començar a compondre temes propis en anglès. El 2013 varen presentar el seu primer disc, My Routine, i el 2017 el segon, Taste it!

Actualment està composta per Toni Moya (veu), Ricardo Núñez (guitarra), Toni Bonet (baix), Isma Martínez (guitarra) i Miguel Guiral (bateria), i les seues influències procedeixen del rock i el soul, passant pel metal, el jazz o el funk.

Aquesta és la lletra de ‘Shine’:

The sun is coming up
A day starts again

Jump shout and dance baby
You smile all the way
And it’s so easy, baby, just believe in yourself
Put your shoes on baby, you’re the leader of your age

I can see the light that shines on your face
Oh oh oh
I can see you fly when you are sitting next to me
Oh oh oh

So brave and smart, imagination is the key
No one can deny baby what’s in your head
Glam, gloss, and dressed you’re a killer baby you’re a killer on the street
It’s so easy, baby it’s so easy just believe in yourself
Just keep on keep on

I can see the light that shines on your face
I can see you fly when you are sitting next to me
You’re the one who makes me happy once again, just keep on keep on

I can see the light that shines on your face
Oh oh oh
I can see you fly when you are sitting next to me
You are here but your thoughts are far away
Oh oh oh
You’re the one who makes me happy once again