TOP
Actualitat

Ja és aquí ‘Querido impulso’, el tercer àlbum de Joven Dolores

Les principals plataformes digitals de música per streaming, com Spotify, Apple Music, Amazon Music, Souncloud o Deezer, ofereixen des d’avui la possibilitat d’escoltar el nou àlbum de la banda eivissenca Joven Dolores. L’LP, que es diu Querido impulso, conté 10 temes i, com és característic en els seus treballs anteriors, destaca per les potents guitarres, unes lletres cuidades i amb missatge i uns arranjaments amb molt de color. Pots

L’àlbum va ser gravat a Magrana Studios, amb Joan Barbé, el guitarrista de la banda, al capdavant de la producció. És el tercer del grup, després de Galopa los días (2019) i Un segundo (2021). La presentació del disc té lloc aquesta nit, a les 21 hores, al Teatroo Ibiza i la banda ja té preparada una llarga gira de presentació amb dates confirmades a Saragossa (1 d’abril), Sant Antoni de Portmany (7 d’abril), Madrid (13 d’abril), València (15 d’abril), Barcelona (6 de maig), Burgos (20 de maig), Bilbao (2 de juny) i Valladolid (1 de juliol).

La banda està en plena forma i ha acabat una extensa gira de concerts per tota Espanya. També va ser seleccionada per Girando por Salas, un circuit de músiques populars que patrocina l’Institut de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM) del Ministeri de Cultura i Esport, que els va portar a multitud de sales de tot el país.

Els directes de Joven Dolores destaquen pel seu xou impactant i enèrgic. Formen la banda David Serra (veu), Joan Barbé (guitarra), Frederic Torres (baix) i Joan Carles Marí (bateria).

Joven Dolores ha figurat entre els més venuts a iTunes amb els seus dos anteriors àlbums, compartint playlists amb artistes com a Vetusta Morla, Love Of Lesbian o Leiva i sonant en sèries i programes de televisió com Diarios de la Cuarentena (BSO), La ruleta de la suerte, Rutas bizarras o Aquí la tierra.