TOP

Vegeu tots els músics
Indie / Rock

Joven Dolores

La banda indie amb major projecció de l’illa, liderada per Joan Barbé i David Serra, que també varen coincidir en dos projectes anteriors: Statuas de Sal i Projecte Mut

David Serra i Joan Barbé fa anys que demostren que són dos dels músics més inquiets d’Eivissa. Joven Dolores és el projecte més recent d’indie rock i va néixer el 2019, després de tenir un gran èxit primer amb Statuas de Sal, el grup de rock més aclamat de l’illa en el període de transició entre els segles XX i XXI, i després amb Projecte Mut, formació de folk rock en català, que va triomfar a les Balears i Catalunya, i participà també en festivals de tot el món. Barbé, a més, és juntament amb Omar Gisbert l’impulsor del projecte Ressonadors, que versiona temes tradicionals del folklore eivissenc, i de Magrana Studios.

Al talent de tots dos s’uneix una potent base rítmica amb Frederic Torres al baix i Joan Carles Marí a la bateria. Joven Dolores constitueix una clara aposta pel directe i el seu nom ret homenatge a la barca que antany feia el trajecte entre Eivissa i Formentera. Amb la publicació de cada nou disc, la banda ha protagonitzat extenses gires per tot el país i el seu primer àlbum, Galopa los días, va arribar a situar-se en el Top 15 dels més venuts a iTunes en la primera setmana de llançament. El tema ‘Sé que estás ahí’ va posar la banda sonora a la sèrie de TVE Diarios de la cuarentena, emesa per La 1 durant la pandèmia amb més d’un milió d’espectadors per capítol.

discos

Joven Dolores

Un segundo

Segon disc de la banda eivissenca Joven Dolores, amb temes propis i l'estil indie rock característic del primer treball. Publicat en 2021.
Escolta el disc

Joven Dolores

Galopa los días

Segon disc de la banda eivissenca Joven Dolores, amb temes propis i l'estil indie rock característic del seu primer treball. Publicat en 2021.
Escolta el disc

Vídeos

‘Nuestro festival’ (vídeo oficial)

‘Lo mejor’ (vídeo oficial)

‘Me puede’ (vídeo oficial)

‘Mas palabras’ (vídeo oficial)

‘Sé que estás ahí’ (vídeo oficial)