TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues / Pop / Rock / Swing

Torna Cala de Bou Express, la ruta de bars amb música en viu units per un tren

14 d'octubre de 2023 / 12:00 h - 20:00 h

Joan F. Ribas

El dissabte 14 d’octubre, en el marc de les festes de Cala de Bou i Port des Torrent (consulta en aquest enllaç el programa), torna Cala de Bou Express amb múltiples concerts pels bars d’aquesta zona turística i residencial. El tren del rock, protagonista de la jornada al costat de les bandes de l’illa que participen, realitza un recorregut pel barri detenint-se en els locals on en aquest moment hi ha música en viu. A més, se serveixen canyes i altres begudes amb ‘pintxo’, a 3,50 €. Les edicions anteriors han registrat una afluència de més de 4.000 persones. L’esdeveniment, que organitza l’Ajuntament de Sant Josep amb Garufa Sound, aspira a continuar creixent en aquesta edició.

Fins al moment ja estan previstes més de vint actuacions musicals i s’han inscrit 16 establiments. Entre les bandes participants figuren Swingin Tonic, Soul Doctor, Calle Boogaloo, Dr. Trapero, The Metrallas, Verónica San Juan i Shakatribe. També hi haurà artistes itinerants: Jordi & Mario i La Charanga de la Casa de Cantabria en Valencia. Aquesta última oferirà una última actuació al final de l’esdeveniment (20,30 hores), a la carpa situada al costat del parc infantil, a la cantonada dels carrers es Caló i Cuenca.

Cal recordar que el festival té la seua pròpia pàgina web, on també s’actualitza tota la informació. Els concerts i els horaris figuren en el següent pòster:

Concert gratuït
Mapa