TOP

Vegeu tots els músics
Swing / Blues / Jazz

Swingin Tonic

Banda de swing amb el més genuí estil ‘vintage’ i una columna vertebral composta pel guitarrista Iván Pacheco i la cantant Claudia Otelli

Projecte musical integrat per diversos artistes, que lideren el guitarrista Iván Pacheco i la cantant Claudia Otelli. Actuen en format duo, trio, quartet i septet. Com a trio se’ls suma el contrabaixista Salvatore Licitra i com a quartet, també el trompetitsta Naco Aschei. El septet està reservat per a les grans ocasions, incorporant, al costat d’Iván i Claudia, a Txumari García al contrabaix, Michael Alcaras a la bateria, Naco Aschei a la trompeta, Gustavo Gamaza al saxo i Julien Catonné als teclats. El repertori engloba diferents estils, com swing, blues, bossa nova i jazz, i inspira el públic a evocar les èpoques que varen emmarcar cada un d’aquests estils. El 2023 llancen el seu primer àlbum, Va Sonando.

Otelli i Pacheco ja varen coincidir en una altra banda dedicada al swing, Pin Up Sound, i ara segueixen per aquests mateixos rumbs de posar a ballar a tothom. Pacheco es va formar en música clàssica i jazz a Vitòria i ha estat membre fundador de múltiples bandes, a més de compartir escenari amb The Dynamites, Fundación Toni Manero, Wagoon Cookin, Barbara Mason, James Kirkland o Prince Phillip Mitchel. Actualment manté una altra banda anomenada Caravan of Swing, amb un repertori de gipsy Jazz.

Claudia Otelli és italiana i resideix a l’illa des de 2008. Aquí també va formar la banda La Locanda i ha exercit com a ballarina i cantant del cabaret Chicago, a La Imprenta, entre altres projectes. Salvatore Licitra, per altra banda, és un dels millors contrabaixistes de l’illa, és present a multitud de bandes i exerceix com a professor del Patronat de Música d’Eivissa.

discos

Swingin Tonic

Va Sonando

Primer àlbum de la banda Swingin Tonic amb vuit cançons, gravat a l'estudi Can Cala i llançat en cd i vinil el 2023.
Escolta el disc

Vídeos

'Sympathique' (Pink Martini) - Swingin Tonic Band

'Sway' - Swingin Tonic Band

'Le Yeux Noirs' (Django Reinhardt) - Swingin Tonic Band

Bei Mir Bist Du Schon (Jacobs & Sholom Secunda) - Swingin Tonic Band

'Hallelujah, I just love her so' (Ray Charles) - Swingin Tonic Band

‘L.O.V.E’ (Nat King Cole)

Via con me (Paolo Conte)

'Parole, Parole' (Swingin Tonic)