TOP

Vegeu tots els músics
Swing / Rock

Dr. Trapero

Rítmica, jocosa i alegre, aquesta banda ofereix un dels directes més explosius de l’illa, convidant al públic a ballar des del primer tema

La banda Dr. Trapero, una de les més festives d’Eivissa, neix al Metro de Madrid, de la mà de David Lorenzo i Alfonso Hernández Morillas, tots dos cantants i guitarristes. A les andanes i vagons, les seves lletres fresques i jocoses despertaven alegria i ganes de viure. Quan uns anys després els dos músics es van traslladar a viure a Eivissa, el projecte va viatjar amb ells, ampliant-se a altres músics de l’illa. L’actual formació suma als dos músics originals el bateria Adán Cardona i el baixista Luis Iglesias, composant un quartet que fusiona diversos estils sense encasellar-se, com rock, swing, música balcànica i fins i tot rap.

Els seus directes, d’entre els més explosius de l’illa, conviden al públic a ballar i riure’s, amb unes cançons repletes d’humor. Les seues lletres, de fet, es caracteritzen per convertir lo quotidià de la vida en un drama o una comèdia, provocant que el públic es senti identificat amb elles i les coregi.

discos

Dr. Trapero

Terapia de trapo

Primer disc de la banda Dr. Trapero (2017), on es conjuga la rumba, el rock i el swing amb lletres repletes d'humor

Vídeos

‘Enfermo’ (Dr. Trapero)

‘Animal’ (Dr. Trapero)

‘Vida’ (Dr. Trapero)

‘Bruno’ (Dr. Trapero)