TOP

Vegeu tots els músics
Llatina / Electrònica

Calle Boogaloo

Duo alegre i tropical format per Julián Valdés i Juan Soul, amb un estil que ells denominen Cuban House Social Club. Fusionen la música cubana amb l’electrònica d’Eivissa.

Els concerts de Calle Boogaloo són un esclat de ritme i alegria, i sobretot una festa increïble que inevitablement llança al públic a ballar. Pocs duos són capaços d’armar un espectacle tan potent com el que despleguen el multiinstrumentista Julián Valdés i el discjòquei i percussionista Juan Soul. Ells defineixen el seu estil com “Cuban House Social Club”, oferint un viatge musical que transita per les arrels de la música cubana i la seua evolució, amb els ritmes del house i l’electrònica que caracteritzen a Eivissa. D’aquesta manera, fusionen dos illes musicals: Cuba i Eivissa, desenvolupant un concepte que els fa únics.

Els dos artistes posen la veu, que acompanyen de múltiples instruments (timbal, bongo, trompeta, saxo, trombó, maraques…) i tot tipus de mescles, conjugant ritmes de boogaloo, funk, timba, house, salsa, etcètera, en un espectacle d’alegria i sabor tropical. Aquest “nou sabor d’Eivissa”, que és una altra de les expressions que utilitzen per a definir el seu xou, incorpora clàssics de la música cubana, com ‘Guantanamera’, ‘El cuarto de Tula’, ‘La negra tiene tumbao’, ‘Quimbara’, ‘Oye cómo va’ o ‘Chan Chan’, aportant-los el seu segell personal, al costat d’altres temes de la seua pròpia collita. El projecte va néixer el maig de 2021, amb un primer xou a Las Dalias, i des de llavors no han parat.

Vídeos

Calle Boogaloo (Festes Sant Josep 2024)

‘Guantanamera’

‘La negra tiene tumbao’

‘Oye cómo va’

‘El cuarto de Tula’