TOP

Vegeu tots els músics
Blues / Funky / Rumba

The Rosemary Family

Els germans Romero són la columna vertebral d’aquesta banda, que es presenta com a duo, trio o quartet per escenaris de tota l’illa

En els dos últims anys, The Rosemary Family s’ha convertit en una de les formacions habituals d’alguns establiments del municipi, com Social Point, Racó Verd, Sa Xacota, Can Yucas o Can Tommy, entre altres. La columna vertebral de la banda són els germans Mario i David Romero, procedents d’Almagro (Ciudad Real) que primer varen fundar The Rosemary Brothers i, en establir-se a l’illa, després de tocar durant alguns anys en carrers, parcs i restaurants de Madrid i Londres, es varen canviar el nom per The Rosemary Family.

Varen arribar a Eivissa just abans de la pandèmia i a la banda s’hi varen sumar la parella de Mario, la cantant Sara Oteiza, i la percussionista Paula Vilaplana, que toca el caixó flamenc. Tots dos germans canten i toquen la guitarra espanyola electrificada, que complementen amb pedals d’efectes. La banda ofereix actuacions en format duo, trio i al complet. Quan surten els dos germans a l’escenari interpreten un estil més garrapater, que oscil·la entre el funky, la rumba i el blues, mentre que la formació completa tendeix més al jazz, la cançó melòdica i la música balcànica.

Vídeos

‘Blues de Pascua’ (The Rosemary Family)

‘Entre dos aguas’ (The Rosemary Family)

‘Atomic Jellyfish’ (The Rosemary Family)