TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Indie / Pop / Rock

IX Tour Jordier, amb Joven Dolores, Fuel Pressure Regulator, ZZ Rock i molt més

29 d'abril de 2023 / 13:30 h - 23:30 h

Joan F. Ribas

Aquest dissabte es celebra el IX Tour Jordier amb música en viu o dj’s als bars del poble, que a més oferiran una oferta gastronòmica específica. Els establiments participants són Umami, Can Soul, Arigato, Sangrantana, El Cartel de los Tacos, Rascalobos, Can Tommy i Can Sala. Els grups itinerants seran Fuel Pressure Regulator i ZZ Rock, i la festa acabarà amb música a la plaça, a partir de les 19 hores, amb els dj’s Toni Bali i John Granados, i Joven Dolores en concert (21 hores).

En els bars actuaran Dj Kilo i Francis Tolu Jau (Umami, 12,30 hores), Discover (Sangrantana, 13 hores), Dj Andy Velasquez (Can Soul, 13,30 hores), The New Young Polaks (espai Can Tommy-Can Sala, 14 hores), Simple Rock (Arigato, 14 hores), Dj Chema (Rascalobos, 15 hores), Swingmatism (El Cartel de los Tacos, 17 hores) i Methead (espai Can Tommy-Can Sala, 17 hores).

Joan Barbé (Joven Dolores). Foto: Joan F. Ribas

Joven Dolores és la banda creada per dos dels músics més populars i prestigiosos de l’illa: David Serra (veu) i Joan Barbé (guitarra). Ho van posar en marxa el 2019 després de compartir escenari en Statuas de Sal, Ressonadors i Projecte Mut, i ofereixen un potent repertori de indie rock. Al talent de tots dos s’uneix una potent base rítmica, amb Frederic Torres al baix i Joan Carles Marí a la bateria. Acaben de llançar Querido Impulso, el seu tercer àlbum.

Fuel Pressure Regulator. Foto: Joan F. Ribas

Fuel Pressure Regulator sempre proporciona una sobredosi d’energia. La formen el guitarrista i cantant Andy Holdstock, també integrant de la banda Methead, el baixista Thom Voos, i el bateria Javi Roig. Tenen un repertori de covers rockers de bandes com Procol Harum, Luther Allison, Rick DeVito, Canned Heat, Joe Bonamassa i J. J. Cale, entre altres.

ZZ Rock. Foto: Joan F. Ribas

ZZ Rock és una banda eivissenca que ret homenatge als texans ZZ Top. La formen el cantant i guitarrista Richard Parker, el baixista David Mascaró i el bateria Simon Day. No sols sorprenen per la semblança musical sinó també física, que a vegades fa somiar al públic que té davant Billy Gibboms, Dusty Hill i Frank Beard.

Descarrega aquí el programa complet de les festes.

Concert gratuït
Mapa