TOP

Vegeu tots els músics
Rock

Simple Rock

Banda de versions integrada per veterans del rock, que varen ser pioners de la música en viu a l’illa en els seixanta, setanta i vuitanta

Una de les bandes de rockers de més llarga trajectòria que s’han format recentment a Eivissa. La componen Pepe Tur Gamba (veu i baix), Joan Roig Barbé (teclats), Sergio Torres (guitarra) i Toni Jiménez (bateria) i ofereixen versions de clàssics del rock dels anys seixanta i setanta, amb molta potència.

Pepe i Toni varen ser membres fundadors de dos grups històrics de l’illa: Los Bohemios i Los Diana, i després, ja en els vuitanta, varen formar amb els altres integrants el grup So de Nit, amb el qual varen actuar molts anys. Després, amb la pràctica extinció de la música en viu a l’illa, van deixar de tocar. En 2020, varen reprendre les actuacions en directe amb la creació de Simple Rock, una formació concebuda per a divertir-se i tocar entre amics. Actuen sovent en el bar restaurant Es Pla Vintage i de tant en tant fan algun concert a altres establiments.

Vídeos

'Gimme Some Lovin'