TOP

Vegeu tots els músics
Rock

The New Young Polaks

Banda de rock amb els músics més joves de l’illa, inspirada en Led Zeppelin, The Rolling Stones, The Who…

Un dels grups més joves de l’illa, format en 2021, quan tots els seus integrants tenien entre 14 i 16 anys. Ells són Marc Serra (guitarra), Toni López (bateria), Ángel López (veu) i Raúl Torres (baix). El grup va sorgir d’unes matances en família, on van coincidir Marc i Toni. A tots dos els unia la seva afició per la música, ja que un tocava la guitarra i l’altre la bateria. Van decidir començar a assajar junts i aviat se’ls va unir Ángel, el germà de Toni, com a cantant, i després Raúl com a baixista.

Les seues majors influències són el rock i el blues dels anys seixanta i setanta, amb bandes com Led Zeppelin, The Rolling Stones, Eric Clapton, The Who, Jimi Hendrix… Durant els seus concerts realitzen versions d’aquests grups i altres de l’època i també interpreten els seus propis temes. El 2023 varen llançar el seu primer àlbum homònim amb nou cançons.

discos

The New Young Polaks

The New Young Polaks

Primer disc de la jove banda eivissenca The New Young Polaks, gravat el 2023 a l'estudi Can Savina, amb la producció de Dennis Herman i Marc Serra.
Escolta el disc

Vídeos

'Oh, Pretty Woman' (The New Young Polaks)

'Purple Haze' (The New Young Polaks)

The Way Wou’ve Treated Me (The New Young Polaks)

'When the whip comes down' (The New Young Polaks)