TOP

Vegeu tots els músics
Jazz / Swing

Musicaires Swing Band

Quintet vinculat a l’escola de música Cas Musicaires, amb un ampli repertori de temes de jazz i swing i gran capacitat per a la improvisació

El grup Musicaires Swing Band sorgeix en 2015 com a part del projecte de l’escola de música Cas Musicaires. Es va crear per a posar-li banda sonora a les primeres classes de ball Lindy Hop que es feien al centre i ha acabat convertint-se en una de les seus principals senyals d’identitat. Són molts els músics, mestres i alumnes que han passat per aquesta formació, que es caracteritza per la professionalitat dels seus integrants i l’alta capacitat per a la improvisació.

Musicaires Swing Band té un repertori molt complet, que abasta des d’estàndards de jazz i swing clàssics a un swing més actual i modern, passant per versions de temes de rock portats al swing. Actualment la composen els dos germans impulsors de l’escola, Laura Marí (guitarra i veu) i Natxo Marí (saxo), juntament amb Naco Aschei (trompeta), Chema Pellico (contrabaix) i Andreas Fernández (bateria).

Vídeos

Desescalada afinada

Street Concert