TOP
Actualitat

Sequoia Tree llança un àlbum homònim per a tancar una trajectòria de catorze anys

La banda eivissenca de pop-rock alternatiu Sequoia Tree va anunciar fa algunes setmanes la seva intenció de separar-se com a banda, coincidint amb la publicació del tercer àlbum, que es diu igual que el grup. Un comiat ambiciós, on la formació manté el seu estil característic, amanit de rock progressiu, que es presentarà a través d’una última minigira de concerts.

La banda està formada pels germans Christian (guitarra i veu) i Nathalie Roig (baix i cors), Lluís Priu (bateria) i Miquel Roig (teclats i guitarra). L’àlbum, amb un atractiu disseny de portada de Dani Tur, va ser gravat en directe durant la primavera de 2021, encara que les pistes vocals es van afegir posteriorment. Tot el procés va tenir lloc al Antiestudiopro de Sant Rafel (Eivissa), amb Toni Bonet i Ismael Martínez a la tècnica, sent barrejat i masteritzat per Óscar Fernández en els EstudiosMafia (Galícia).

Sequoia Tree va néixer l’any 2008 i des de llavors ha publicat tres discos: ‘What will Come’ (2013), ‘Garden of Random Thoughts’ (2017) i ‘Sequoia Tree’ (2022). El primer concert de presentació tindrà lloc el pròxim dia 13 de març, a Sant Josep, dins del programa de les festes patronals.

L’àlbum es pot escoltar en plataformes digitals com Youtube, Spotify o Deezer i en format físic sol es podrà adquirir durant els concerts de la banda o mitjançant el contacte amb algun dels membres.

Es tracta d’un comiat exclusivament musical, ja que els integrants de la banda són família i amics des de la infància. Al llarg dels seus catorze anys d’història, han ofert innombrables concerts per tota l’illa i participat en convocatòries com el Circuit TalentIB del Govern balear o la Fira B de Palma, que els van aportar la possibilitat de sortir a tocar fora de l’illa. És moment, per tant, d’acudir als seus concerts per a fer-se amb una còpia del disc i gaudir al màxim d’aquests últims espectacles.