TOP
Actualitat
Joan F. Ribas

Nou Single de The New Young Polaks amb un tema inèdit

Poc més d’un mes després que el quartet The New Young Polaks llançàs el seu primer àlbum homònim, la jove banda eivissenca acaba de publicar a les principals plataformes de música per streaming un nou single, que inclou el tema ‘Windblow’, que ja figurava a la segona cara de l’LP, i una nova cançó titulada ‘Oh Please, Miss’. Com en la major part dels temes d’aquesta formació, la música és obra del guitarrista Marc Serra i la lletra del seu germà Joan, el cinquè Polack, que a més d’escriure les cançons a la banda dissenya els característics cartells dels seus concerts, que s’inspiren en àlbums clàssics de la història del rock.

La gravació d’aquests dos temes, igual que la resta que han presentat recentment, es va realitzar en els estudis de Can Savina, de MP Music Eivissa, d’en Miquel Prats, Botja, sota la producció del prestigiós enginyer Denis Herman i del propi Marc Serra. Herman va ser, en el seu moment, director tècnic dels Estudios Mediterráneo, a Sant Llorenç, on es van cuinar els àlbums de les principals bandes de rock espanyol del moment, com Loquillo y Los Trogloditas, Obús, Medina Azahara, Revólver, Ñu, Los Ángeles del Infierno o La Frontera, així com altres internacionals, com Judes Priest, Frankie goes to Hollywood o Katrina & The Waves. Herman, a més, es va ocupar de la masterització i de la gravació, secundant-se en el tècnic Salva Sansano.

Cal recordar que The New Young Polaks està format per quatre joves d’entre 16 i 18 anys i que el seu primer treball discogràfic, que inclou nou cançons cantades en anglès i que va estar precedit per un altre single amb dos composicions, sorprèn pel seu marcat accent rocker de la vella escola, que beu de bandes com Led Zeppelin, The Doors, The Rolling Stones, The Who o The Jimi Hendrix Experience.

The New Young Polaks es varen formar el 2021, quan tots els seus integrants tenien entre 14 i 16 anys. Ells són Marc Serra (guitarra), Toni López (bateria), Ángel López (veu) i Raúl Torres (baix), i en el seu primer concert, el 10 d’agost de 2021, a Can Jordi Blues Station, ja varen sorprendre amb les seues versions de grans clàssics del rock, compostes dècades abans d’haver nascut.