TOP
Vegeu tots els discos

The New Young Polaks

2023

Primer treball discogràfic del jove grup eivissenc The New Young Polaks, un àlbum complet que sorprèn pel seu marcat accent rocker de la vella escola, que beu de bandes com Led Zeppelin, The Doors, The Rolling Stones, The Who o The Jimi Hendrix Experience, aportant un segell extraordinàriament personal que els fa únics.

En format físic està disponible en CD i vinil i conté nou cançons originals cantades en anglès, que destaquen per una instrumentació molt elaborada i un so potent i directe, que destil·la anys 70 i 80. La lletra de gairebé totes les cançons ha estat composta per Joan Serra, també conegut com a Joan Creu a les xarxes socials, que és poeta, il·lustrador i germà major del guitarrista. Se’l considera el cinquè Polack, ja que a més de compondre s’ocupa de crear els cartells dels seus concerts, sempre inspirats en àlbums cèlebres de rock de mitjan segle passat. L’única excepció és la lletra de la cançó ‘Wasteland’, escrita per Marc Serra, que és qui a més compon la música en totes les cançons, excepte ‘There Sat A Young Man’, que signa amb el bateria Toni López.

La gravació es va realitzar en els estudis de Can Savina, de MP Music Eivissa, pertanyents a Miquel Prats, Botja, sota la producció del prestigiós enginyer Denis Herman i del propi Marc Serra. Herman, a més, es va ocupar de la masterització, mentre que el tècnic de gravació va estar Salva Sansano juntament amb el propi Herman. L’àlbum compta amb dos col·laboracions d’excepció: l’harmònica de José David Cruz, cantant i guitarrista en grups com Vudu Delta, Billy Flamingos i Cotton Cactus, i el gran pianista Víctor Gresely, un dels músics establerts a Eivissa de més llarga trajectòria. Joan Serra, a més, té presència sonora, en realitzar amb la seua veu el comiat després de l’última cançó, a la manera de com es feia quan Elvis Presley acabava els seus espectacles a Las Vegas.

Més informació de l’àlbum

Cançons

01 Wasteland
02 Homeward Ain’t Home
03 Starving in the Dark
04 There Sat a Young Man
05 Burning Matches
06 Shorelines (Acoustic)
07 Twined
08 Windblown
09 Marie

Escoltar
Comprar

Vídeos

Wasteland

Homeward Ain’t Home

Starving in the Dark

There Sat a Young Man

Burning Matches

Shorelines (Acoustic)

Twined

Windblown

Marie

Estudi
Can Savina Studios
Tècnic de gravació
Produït per Dennis Herman i Marc Serra. Tècnic de gravació: Salva Sansano.