TOP

Vegeu tots els músics
Jazz / Folk

Andrés Coll

El vibracionista eivissenc Andrés Coll és un dels músics més prometedors del jazz i la música experimental

El jove i polifacètic vibrafonista Andrés Coll (Eivissa, 2000) ja és considerat un dels músics virtuosos del nostre país en la seva especialitat i fins i tot ha gravat amb el prestigiós pianista de jazz Joachim Kühn. Des de la seva infància, com a devot membre d’un grup folklòric local, va prendre consciència de les profundes i àmplies arrels de la música de la seva terra natal. Amb els anys, Coll ha madurat com a intèrpret, compositor i investigador, consagrant-se tant a les músiques primigènies, com a Bach o Bartók, com a la música contemporània, el jazz modern o la improvisació lliure.

Els que el coneixen el defineixen com un músic de mentalitat oberta, amb un exigent sentit de la qualitat i una actitud sense complexos, que fan d’ell un company ideal per actuar amb músics de diferents cultures i influències. El 2022 va crear Andrés Coll Odyssey, en el qual Andrés toca la marimba i altres instruments de percussió, i se li uneixen tres grans professionals: l’enèrgic i àgil bateria Ramón López, arribat des de França; el místic músic de gnawa Majid Bekkas, natural de Rabat, al guembri, i el prestigiós violinista polonès Mateusz Smocynski.

discos

Andrés Coll

Live in Ibiza

Gravació del concert en viu que Andrés Coll, Mateusz Smocynski i Ramón López (Andrés Coll Project) van oferir a Can Jeroni l'abril de 2022

Vídeos

'Abstract Nature' (Joachim Kühn & Andrés Coll)

'Foodstamps on the Moon' (Joachim Kühn & Andrés Coll)

'Santa Cruz' (Joachim Kühn & Andrés Coll)

'Finsternis' (Joachim Kühn & Andrés Coll)