TOP
Actualitat
Joan F. Ribas

Minigira d’Uncle Sal per Madrid i Valladolid per presentar ‘Darken My Door’

El bisó marxa d’estampida a la Península. La banda eivissenca Uncle Sal protagonitza aquest cap de setmana una doble festa, en celebrar dos concerts a Madrid i Valladolid, en els quals presentaran el nou disc Darken My Door en aquestes ciutats.

Els concerts tindran lloc aquest divendres, a les 21 hores, a la sala Funhouse de Madrid (c/ Palafox, 8), i el dissabte, a les 13 hores, a la sala Cientocero de Valladolid (c/ Gamazo, 17). Les entrades poden adquirir-se a través del portal entradium.com.

En tots dos concerts la banda eivissenca comparteix cartell amb el cantant i compositor de música folk i country d’arrels americanes Aritz Sertucha, també membre de la banda Milana.

Sertucha, de A Coruña amb arrels basques i establert a Extremadura, és un dels fundadors del segell discogràfic Milana Música Records, al costat dels seus companys de grup Jay Martín i Isidro Pérez, i el fundador del Festival Smalltown de Portillo (Valladolid), Alexander Garrote. Milana Música ha editat el nou disc d’Uncle Sal i organitzat aquests dos esdeveniments.

La minigira coincideix, a més, amb l’imminent llançament de l’àlbum Darken My Door en la seva versió vinil, que es presenta en un impactant format transparent. Pot adquirir-se a través d’aquest enllaç. Es tracta del quart treball en estudi de la formació que formen Soulman Sal (veu i guitarra), Francis Fastfingers (baix), Artimus Gabe (bateria) i Ferran Nogués (guitarra).

El disc es va gravar a Can Cala Studio, de P. J. Gonzalez, i segueix ple de l’atmosfera americana característica de la banda. Col·laboren músics de la talla de Joan Barbé, Rob Davidson, Salvatore Licitra, P. J. González i Guille Mata i Coco Kin, de The Kleejos Band. La il·lustració de la portada és obra de Ric Jazzbo (Ricard Bofill) i les fotografies que l’il·lustren, de Joan F. Ribas.