TOP

Vegeu tots els músics
Rock / Blues

Uncle Sal

Rock d’arrels en estat pur destil·lat per una de les bandes més prolífiques de l’illa, amb diversos àlbums i una important trajectòria de concerts dins i fora d’Eivissa

Aquesta banda eivissenca de rock americà, fundada en 2010 i amb diversos discos a la seva esquena, és un dels grups habituals en locals de concerts i festivals de l’illa. El formen Soulman Sal (veu i guitarra), Francis Fastfingers (baix), Artimus Gabe (bateria) i Ferran Nogués (guitarra), que en 2021 va substituir a Rock’n’Roll Banker, l’anterior component de la banda. Recentment també s’ha sumat al grup el teclista de Hammond Cristian Krivoruchko.

Les seues influències brollen del rock americà dels 70, des dels Allman Brothers a Neil Young i Bob Dylan. A més d’un extens repertori propi interpreten versions molt personals de clàssics del rock d’arrels i artistes més actuals, com Jason Isbell o Jimbo Mathus. La seua evolució és seguida molt de prop per publicacions especialitzades en blues i rock de la resta del país, i tots els anys ofereixen concerts a festivals i locals de concerts de la Península, fins a l’extrem de ser considerats una de les bandes de rock americà més importants.

discos

Uncle Sal

Darken My Door

El quart àlbum d'Uncle Sal (2021) presenta un canvi en la seua formació, amb la substitució del guitarrista Rock’n’Roll Banker per Ferran Nogués.
Escolta el disc

Uncle Sal

The American Dream

El tercer àlbum d'Uncle Sal és aquest cop al somni americà, amb cançons que descriuen paisatges desolats i ànimes castigades (2019).
Escolta el disc

Uncle Sal

You Ain’t No Bluesman

Segon àlbum d'Uncle Sal, publicat en 2017, en el qual continua amb la immersió en el blues i el rock del sud dels Estats Units, amb la col·laboració d'importants músics.
Escolta el disc

Uncle Sal

Little Cabin Music

Primer àlbum amb deu temes propis del grup eivissenc Uncle Sal, que destil·len rock i blues del sud estatunidenc. Va ser gravat a Magrana Studios en 2015.
Escolta el disc

Diversos artistes

Can Jordi Blues Station Vol. I

Primer àlbum produït per Can Jordi Blues Station en 2020, en el qual participen destacats músics i bandes locals.

Vídeos

'Moonage Daydream' (Uncle Sal)

‘Jacksonville Tonight’ (vídeo oficial)

'Nutbush City Limits' (Can Jordi Blues Station)

'Shotgun Girl' (III Mostra de Blues)

‘Don’t Be Denied’ (Smalltown Festival)

‘Powderfinger’ (Dorado Live Shows)

‘All The Family Tragic Deaths’ (Es Cubells)