TOP
Actualitat

L’Associació de Músics d’Eivissa presenta el catàleg de grups i artistes 2022

L’Associació de Músics d’Eivissa ha presentat avui el ‘Catàleg de grups i artistes 2022’, una publicació anual que dona continuïtat a una iniciativa que va néixer en 2019 i que recopila les principals propostes musicals de les Pitiüses, amb l’objectiu de donar-les a conèixer a promotors tant insulars com peninsulars, de l’àmbit públic i privat.

Enguany el catàleg compta amb 53 opcions, amb una varietat d’estils que van des del rock, el blues, el clàssic i el jazz, fins uns altres com heavy metall, punk, pop, jazz, folk, indie i tango. Cadascuna amb la seva descripció, fotografia, telèfon de contacte i la principal novetat d’aquesta versió: els codis QR que enllacen amb xarxes socials, pàgines web i vídeos dels artistes.

En aquest sentit, el president de l’Associació de Músics d’Eivissa, Danilo Martínez Boerr, ha apuntat que “el catàleg ha vingut complint àmpliament la seva funció, que és la de divulgar la riquesa artística local i al mateix temps generar més oportunitats per als músics”.

Per part seva, la secretària del col·lectiu, Antònia Juan, ha afegit que “en la majoria dels casos els promotors no estan al corrent de la qualitat i la varietat de propostes que tenim a l’illa, per la qual cosa aquesta eina ha estat ben rebuda tant pel sector públic com pel privat”.

L’accés al catàleg és obert i gratuït a tots els grups i artistes d’Eivissa i Formentera, siguin socis o no, i es troba disponible en dos formats: físic i en línia, a través de la web www.musicseivissa.com. També es pot descarregar des d’aquest enllaç.