TOP
Vegeu tots els serveis
Col·lectiu d'artistes de l'illa

Associació de Músics d’Eivissa

Aquesta agrupació va néixer en 2018 per a defensar la música en viu a l’illa i negociar amb les institucions. Té més de mig centenar de bandes afiliades

L’Associació de Músics d’Eivissa va néixer a l’abril de 2018, després de la celebració de la seva primera assemblea a Can Jordi Blues Station. Aquest col·lectiu, que aglutina dotzenes de bandes i artistes, té com a principal objectiu defensar la música en directe en locals i promoure uns horaris adequats perquè els concerts es potenciïn com un actiu cultural i un atractiu turístic, sense perjudicar el descans dels vesins. A aquella reunió hi varen acudir més de 80 persones, en representació de 37 bandes locals, que s’han anat incrementant des de llavors.

La primera executiva la varen formar Danilo Martínez Boerr (president), Pablito Kiaro (vicepresident), Toni Sala (secretari), Sonia Monbo (tresorera) i com a vocals Brigitte Bobet, Jordi Freixedas i Elena Exenberger. Un dels primers treballs va ser col·laborar en la modificació de l’Ordenança de remors de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, que va acabar sent pionera en permetre dos concerts per setmana a tots els bars, restaurants i altres locals del municipi, mitjançant la presentació d’una notificació prèvia.

El col·lectiu edita un catàleg amb més de mig centenar de grups i artistes associats d’Eivissa i Formentera, que resumeix els seus estils i proposta musical i els proporciona visibilitat. Els principals destinataris d’aquest recopilatori són els ajuntaments, comissions de festes i promotors privats, tant de les illes com forans, i també pretén impulsar la professionalització del sector. Al seu web pot consultar-se aquest catàleg i descarregar-se el formulari de comunicació d’actuacions musicals de l’Ajuntament de Sant Josep.

Contacte
info@musicseivissa.com Web
Xarxes