TOP
Actualitat

Joven Dolores protagonitza ‘Los conciertos de Radio 3’

Fa uns dies, coincidint amb la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), la banda eivissenca Joven Dolores, que va oferir un concert en el Club Malasaña per a presentar aquest portal cultural, va gravar un nou capítol de Los conciertos de Radio 3. L’actuació es va emetre ahir de matinada, tant a Radio 3 com a La 2 de Televisión Española.

En el concert, que té mitja hora de durada, els músics de Joven Dolores varen oferir vuit temes molt populars del seu repertori, com “Me puede”, “Más palabras”, “Galopa los días”, “Tocarte” o “Brutal delicadeza”, acabant el concert amb “La Ley”. Aquestes composicions pertanyen als seus dos àlbums, Galopa los días (2019) i Un segundo (2021).

Los conciertos de Ràdio 3, que durant l’emissió va comparar la formació eivissenca amb els grups Shinova, Izal i Second, descriu així a Joven Dolores: “Aquest grup eivissenc ens porta una potent proposta que sona a pop-rock del segle XXI, amb cançons per a corejar en grup. Un so ple de força i cor que plasmen en el seu segon disc, Un segundo. Joven Dolores és el nou projecte de David Serra i Joan Barbé. Procedents d’Eivissa, bressol mundial de la música electrònica, varen ser part fonamental del grup de rock per excel·lència de l’illa, Statuas d Sal. Ara, el tàndem format pel cantant David Serra i el guitarrista Joan Barbé s’uneix a la base rítmica de Frederic Torres al baix i Joan Carles Marí a la bateria per a donar vida a Joven Dolores, una aposta diferent en el panorama nacional en castellà amb cançons que emocionen i amb un aclaparador directe com a garantia. Amb el rock del segle XXI com a teló de fons, el seu primer disc està ple de referències al món que els ha tocat viure, i parla especialment del pensament positiu, de les relacions humanes i de la importància de la dona i la seua situació d’avui dia.”

Tant del podcast del concert com de l’emissió a través de La 2 se’n pot gaudir en línia, a través del portal de RTVE, en el següents enllaços:

Podcast Radio 3

Emisión La 2