TOP
Vegeu tots els serveis
Estudi de gravació

Can Savina Studios

Estudi de gravació de l’empresa MP Music Eivissa situat enmig del camp i dotat de l’última tecnologia per a produir àlbums gravats en directe

Aquest estudi de gravació, situat en una finca de Sant Jordi, va ser creat en 2016 pel músic Miquel Prats, Botja, que també és fundador de l’empresa de so, il·luminació i producció musical MP Music Eivissa. Està equipat amb l’última tecnologia per a produir àlbums de bandes en directe, té la millor microfonía que hi ha en el mercat i treballa amb els més prestigiosos professionals de l’illa per a fer realitat qualsevol projecte de gravació musical.

De les sales de registre i edició han sortit discos de grups com Bluesmafia i es Saligardos, del qual Miquel és cantant i guitarrista, o Poison Ivy. També s’hi ha produït el primer volum de Can Jordi Blues Station, entre altres. Compta, a més, amb un ampli catàleg d’instruments a disposició dels músics.

discos

Bluesmafia i es Saligardos

Ni poc, ni molt, ni mica

Primer àlbum de Bluesmafia i es Saligardos (2017), amb temes que salten del swing al blues, passant pel jazz i el rock and roll.
Escolta el disc

Varios Artistas

Foc

Àlbum editat per l'Institut d’Estudis Eivissencs, amb una selecció dels 15 millors temes en català presentats al concurs Cançó de Sant Joan 2020.
Escolta el disc

Diversos artistes

Can Jordi Blues Station Vol. I

Primer àlbum produït per Can Jordi Blues Station en 2020, en el qual participen destacats músics i bandes locals.
Contacte
Finca Can Savina. Sant Jordi
607 368 594 cansavinarec@gmail.com
Xarxes