TOP
Vegeu tots els locals
Botiga / Bar

Can Jordi Blues Station

Un dels locals que més han contribuït al ressorgiment de la música en viu a l’illa. Sorprèn trobar aquesta atmosfera de blues i rock en una botiga de carretera

Aquest comerç centenari d’arquitectura indiana, amb una terrassa sobre l’asfalt aferrada a la carretera, un petit bar a l’interior i botiga de comestibles i productes de proximitat, és un dels principals impulsors de la música en viu a l’illa en els últims anys. La música va arribar a Can Jordi a la fi de la primera dècada del segle XXI, quan va començar a ser refugi de músics, que de tant en tant improvisaven sessions acústiques. Poc després el propietari de l’establiment, Vicent Marí Torres, Jordi, va començar a programar concerts, que tenen lloc tant a la terrassa, on s’han celebrat autèntics festivals, com davall la galeria del porxet.

Per Can Jordi han passat les principals bandes de l’illa, però també artistes forans de gran prestigi, com Ariel Rot, Luke Winslow-King, Jonny Kaplan, Ben Howard, Chino Swingslide, Martín Búrguez, The Kleejos Band, Los Brazos, Empty Bottles, Andy Taylor, Je Conte, Josele Santiago, Julián Maeso o César Crespo, entre altres.

A més de música, també programa exposicions d’art a l’antic graner, organitza campionats d’escacs i exerceix d’oficina de correus per als vesins de la zona. Fins i tot edita un fanzín mensual on s’anticipa el programa de concerts del mes, amb reportatges sobre música i músics, i ha editat el seu primer àlbum i un llibre sobre la seua història com a local de concerts.

discos

Diversos artistes

Can Jordi Blues Station Vol. I

Primer àlbum produït per Can Jordi Blues Station en 2020, en el qual participen destacats músics i bandes locals.

Joan F. Ribas (fotos) y Xescu Prats (textos)

Can Jordi Blues Station: 10 años de revolución cultural (libro)

Llibre de textos i fotografies, que conta la història d'aquesta botiga centenària com a local de concerts

Vídeos

Martín Búrguez

Ben Howard

Jonny Kaplan, Jesst Greene & Rami Jaffee

Luke Winslow-King

Alberto Cooper & Bluesmafia i es Saligardos