TOP
Actualitat
Joan F. Ribas

Canallas del Guateke llança el primer recopilatori digital de versions

La banda Canallas del Guateke, una de les més habituals en tota revetlla i festa patronal que la vulgui armar, acaba de publicar el seu primer recopilatori de versions a les principals plataformes de música per streaming. Els seus nombrosos seguidors ja poden escoltar els seus singulars covers reinventats de clàssics del pop i el rock espanyol dels anys 60, 70, 80, 90 i 00, en aplicacions i portals com Spotify, Amazon Music, Apple Music, SoundCloud o Deezer. A més, el quartet estrena pàgina web, www.canallasdelguateke.com, on ofereixen informació biogràfica, calendari de concerts, descàrregues…

El recopilatori inclou un total de 19 temes dels que mai solen faltar en els seus concerts, com ‘Ni tú ni nadie’ (Alaska y Dinarama), ‘Mi gran noche’ (Raphael), ‘El ritmo del garaje’ (Loquillo y los Trogloditas), ‘Cien gaviotas’ (Duncan Dhu), ‘Devuélveme a mi chica’ (Hombres G), ‘Porque te vas’ (Jeanette) o ‘Santa Lucía’ (Miguel Ríos).

Aquest àlbum homònim s’ha gravat en diferents etapes a Magrana Studios (Santa Gertrudis), amb el productor, compositor i multiinstrumentista Joan Barbé, que també és el guitarrista del grup, a la taula de gravació.

Canallas del Guateke el formen Iván Doménech (veu i guitarra), Joan Barbé (guitarra), Jano Blanco (baix) i Fernando Hormigo (bateria), i de vegades se’ls hi suma Rolfi Calahorrano (saxo). És una banda d’ampli espectre, concebuda per a posar a ballar a un públic de múltiples generacions, redefinint clàssics nacionals, sempre en un to desenfadat i marxós. Des de Marisol a Raffaella Carrà, passant per José Luis Perales, La Frontera o Mecano. Qualitat musical, en definitiva, al servei de la pura diversió.