TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Rock

Canallas del Guateke

Músics del prestigi d’Iván Doménech i Joan Barbé es diverteixen en aquesta banda de versions de rock espanyol, amb temes de Raphael, Loquillo…

Canallas del Guateke és una banda d’ampli espectre, concebuda per posar a ballar a públic espanyol de múltiples generacions. A través del seu repertori redefineixen els clàssics nacionals del rock i el pop dels anys 60, 70, 80 i 90, sempre en un to desenfadat i marxós. Entre les seves versions, grans clàssics d’artistes tan mítics i variats com Raphael, Marisol, Raffaella Carrà, José Luis Perales, Jeanette, Loquillo y Los Trogloditas o Mecano, entre un llarg etcètera. Cançons, en definitiva, que tothom coneix i que formen part de la història de la música popular espanyola.

La banda la conformen cinc músics de llarga trajectòria, amb molts discos i directes a l’esquena. Ells són Iván Doménech (veu i guitarra), Joan Barbé (guitarra), Rolfi Calahorrano (saxo), Jano Blanco (baix) i Fernando Hormigo (bateria). Qualitat musical, en definitiva, al servei de la pura diversió.

Vídeos

'La chica yeyé' (Canallas del Guateke)

'Corazón contento' (Canallas del Guateke)

‘Porque te vas’ (Canallas del Guateke)

‘Un velero llamado libertad’ (Canallas del Guateke)