TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Rock

Canallas del Guateke

Músics del prestigi d’Iván Doménech i Joan Barbé es diverteixen en aquesta banda de versions de rock espanyol, amb temes de Raphael, Loquillo…

Canallas del Guateke és una banda d’ampli espectre, concebuda per posar a ballar a públic espanyol de múltiples generacions. A través del seu repertori redefineixen els clàssics nacionals del rock i el pop dels anys 60, 70, 80 i 90, sempre en un to desenfadat i marxós. Entre les seves versions, grans clàssics d’artistes tan mítics i variats com Raphael, Marisol, Raffaella Carrà, José Luis Perales, Jeanette, Loquillo y Los Trogloditas o Mecano, entre un llarg etcètera. Cançons, en definitiva, que tothom coneix i que formen part de la història de la música popular espanyola.

La banda la conformen cinc músics de llarga trajectòria, amb molts discos i directes a l’esquena. Ells són Iván Doménech (veu i guitarra), Joan Barbé (guitarra), Jano Blanco (baix) i Fernando Hormigo (bateria), i de vegades se’ls hi suma Rolfi Calahorrano (saxo). Qualitat musical, en definitiva, al servei de la pura diversió.

En aquest enllaç es pot descarregar un llistat amb algunes de les cançons que formen part del seu repertori.

discos

Canallas del Guateke

Canallas del Guateke

Primer recopilatori de versions de pop rock espanyol, gravat pel popular grup eivissenc Canallas del Guateke (2024). Inclou 19 cançons.
Escolta el disc

Vídeos

'La chica yeyé' (Canallas del Guateke)

'Corazón contento' (Canallas del Guateke)

‘Porque te vas’ (Canallas del Guateke)

‘Un velero llamado libertad’ (Canallas del Guateke)