TOP
Actualitat

Canallas del Guateke en concert en el teu saló!

Al grup eivissenc de covers de pop rock espanyol Canallas del Guateke se li ha ocorregut un regal de reis insòlit a l’illa. La banda ha llançat un concurs a través de les xarxes socials titulat “Vols que toquem en el saló de ca teua?”. Els fans que vulguin participar només han d’enviar al grup un vídeo a través d’Instagram , Facebook o Tik Tok amb el hastag #concursocanalla, explicant què és el que més els hi agrada de Canallas del Guateke o cantant un tros d’alguna cançó de les que interpreta la banda.

Els participants entraran en el sorteig d’una actuació exclusiva en el saló de ca seua. Els vídeos poden enviar-se fins al 14 de gener i només participaran els que estiguin correctament etiquetats. El concurs només és vàlid per a l’illa d’Eivissa.

Canallas del Guateke és una banda d’ampli espectre, concebuda per a posar a ballar a públic espanyol de múltiples generacions. A través del seu repertori redefineixen els clàssics nacionals del rock i el pop dels anys 60, 70, 80 i 90, sempre en un to desenfadat i marxós. Entre les seues versions, grans clàssics d’artistes tan mítics i variats com Raphael, Marisol, Raffaella Carrà, José Luis Perales, Jeanette, Loquillo y Los Trogloditas o Mecano, entre un llarg etcètera. Cançons, en definitiva, que tothom coneix i que formen part de la història de la música popular espanyola.

La banda la conformen cinc músics de llarga trajectòria, amb molts discos i directes a l’esquena. Ells són Iván Doménech (veu i guitarra), Joan Barbé (guitarra), Rolfi Calahorrano (saxo), Jano Blanco (baix) i Fernando Hormigo (bateria).