TOP
Actualitat
Joan F. Ribas

Can Jordi Blues Station, primer local de concerts declarat “Emblemàtic”

Ahir va tenir lloc en el Consell Insular d’Eivissa la cerimònia de lliurament de les plaques que distingeixen els comerços “Emblemàtics” d’Eivissa, que concedeix el Govern balear com a reconeixement als establiments més històrics i arrelats. Un d’ells és Can Jordi Blues Station, la botiga-bar que ha contribuït enormement a revitalitzar la música en viu a l’illa.

Varen assistir-hi Vicent Marí, Jordi, actual responsable del negoci, i la mare Esperança Torres, que el va regentar tota la vida, fins que es va jubilar. És l’únic establiment que ofereix concerts de tots els guardonats. Els premis varen ser lliurats pel vicepresident del Govern balear, Juan Pedro Yllanes, acompanyat del president del Consell Insular, Vicent Marí, i de la tinenta d’alcalde de Sant Josep, Pilar Ribas, entre altres autoritats.

A l’illa hi ha un total de deu comerços emblemàtics, cinc a Sant Josep de sa Talaia i altres cinc a Santa Eulària des Riu. Els de Sant Josep, a més de Can Jordi, que té més de cent anys d’antiguitat, són les botigues Can Pep Xica i Can Reial, la botiga de roba i regals Can Pou i la carnisseria Can Ros. Per part de Santa Eulària han estat premiats Alfarería sa Teulera, Bodegas Ribas, Ca n’Andreuet, Las Dalias i Teixits Cardona.

Des de Sant Josep és Música felicitam a tots els guardonats, molt especialment Can Jordi Blues Station per la contribució a la música, que ja en 2017 va rebre el Premi al Mèrit Ciutadà del Consell Insular per aquest impuls de la cultura.

El lliurament de guardons va tenir lloc en el Consell d’Eivissa. En el centre Esperança i Vicent ‘Jordi’. Foto: Joan F. Ribas