TOP
Actualitat

Bluesmàfia visita dos emblemàtiques sales de concerts durant una minigira per terres catalanes

Bluesmàfia, la banda de Sant Josep, recalarà a final de mes a terres catalanes, amb motiu d’una minigira que el portarà a dos escenaris mítics: el Cafè Belgrado de Sant Cugat i el Pati de l’Arteneu, a Sabadell.

Bluesmàfia viatjarà en format quintet, en versió elèctrica i acústica, amb Montse Llaras (veu), Miquel Prats Botja (veu i guitarra), Dennis Herman (baix), Víctor Gresely (teclats) i Dani Marín (bateria). Oferiran temes propis del seu àlbum Ni poc, ni molt, ni mica i versions de clàssics del blues, el rock and roll i el swing.

La primera parada serà el 26 de març en el famós Cafè Belgrado de Sant Cugat del Vallés (Avinguda de Rius i Taulet, 120), un dels locals de concerts més vius i amb una trajectòria més llarga de tot Catalunya, que celebra concerts gairabé diàriament. En aquest escenari, Bluesmàfia sortirà a l’escenari amb instruments elèctrics. El Cafè Belgrado porta més de trenta anys oferint música en viu, la qual cosa el converteix en un dels establiments més veterans de les comarques catalanes dedicat a la cultura musical.

El següent concert, en format acústic, tendrà lloc al Pati de l’Arteneu, a la Casa Taulé, un dels edificis emblemàtics de Sabadell (Carrer Sant Josep, 2), seu de l’Aliança Francesa fins fa tres anys i reconvertit en un espai de creació artística, on es programen espectacles teatrals, dansa, concerts…

Des de Sant Josep És Música desitjam a tots els components de Bluesmàfia un gran èxit en aquesta sortida. El grup es suma així a altres formacions, com Joven Dolores, Morning Drivers i Uncle Sal, entre altres, que en dates recents han ofert actuacions per diversos escenaris de tot el país, contribuint a que la música que es produeix a Eivissa continuï sonant més enllà de les nostres fronteres.