TOP

Vegeu tots els músics
Swing / Blues

Bluesmafia i es Saligardos

Una de les bandes de swing més potents de l’illa, amb experimentats músics que interpreten versions de temes clàssics del gènere i cançons pròpies

La banda Bluesmafia i es Saligardos es va formar en 2008 amb motiu de les festes de Sant Agustí, en ajuntar-se per a un concert Sa Bluesmafia i l’Eivissa Jazz Big Band. Els membres són Montse Llaràs (veu), Miquel Prats (veu i guitarra), Dennis Herman (baix), Stefano Serra (bateria), John Hockins (teclats), Vicent Tur (trombó), Santi Ramírez (trompeta) i Víctor Ávila (saxo).

La formació s’inspira en les clàssiques big band americanes, des de l’època del swing, com la Count Basie Orchestra, fins als bluesmen tradicionals a l’estil de T-Bone Walker o Louis Jordan, passant per formacions més actuals com The Brian Setzer Orchestra o Colin James Little Big Band. Bluesmafia Elèctric i Bluesmafia Acústic són les versions en petit format de la banda, amb tres o quatre membres.

discos

Bluesmafia i es Saligardos

Ni poc, ni molt, ni mica

Primer àlbum de Bluesmafia i es Saligardos (2017), amb temes que salten del swing al blues, passant pel jazz i el rock and roll.
Escolta el disc

Diversos artistes

Can Jordi Blues Station Vol. I

Primer àlbum produït per Can Jordi Blues Station en 2020, en el qual participen destacats músics i bandes locals.

Vídeos

‘Ni poc, ni molt ni mica’ (vídeo oficial)

‘Es Blues d’en Dave’ (I Mostra de Blues I Músiques d’Arrels Negres)

‘Setembre Swing’ (Formentera)

Bluesmafia I es Saligardos (Eivissa Jazz 2012)