TOP
Actualitat

Tornen les ‘Jam al Sol Post’, que ara es celebren al Tancó des Cubells

Els diumenges d’estiu sempre són musicals al poble des Cubells, gràcies a les ‘Jam al Sol Post’, que es celebren per quart any consecutiu durant els mesos de juliol i agost. Els concerts tindran lloc a partir de les 20,30 hores, amb un canvi important d’ubicació: l’escenari ja no estarà situat a la plaça, sinó a l’acollidor tancó, molt a prop.

L’organització musical d’aquests concerts, on la improvisació exerceix un paper essencial, és a càrrec dels guitarristes Albert Oliva i Alfonso H. Morillas, als quals cada diumenge acompanyen tres músics més fins a formar una banda completa, que sol moure’s entorn a gèneres musicals com el jazz, el swing i el blues. A ells es van sumant altres músics interessats a participar, que prèviament han d’inscriure’s o informar-se a través de la següent adreça de correu electrònic: jamalsolpost@gmail.com.

El primer recital és aquest diumenge, 2 de juliol, i comptarà amb la participació de Gustavo Gamaza (saxo), Chema Pellico (contrabaix) i David Barona (batería). La segona jam rebrà a Víctor Ávila (saxo), Alfredo Souza (guitarra) i Andreas Fernández (bateria), i serà el 9 de juliol.

El tercer cap de setmana de juliol coincideix amb les festes del Carmen i el Festival Carme’n’Rock, per la qual cosa aquest diumenge no hi haurà ‘Jam al Sol Post’. El festival continuarà la setmana següent, el 23 de juliol, amb la participació dels músics Guillem Nadal (trompeta), José David Cruz (guitarra) i Brianna Flowers (bateria). L’última sessió d’aquest mes serà el dia 30, amb Ramsés Puente (violí), Rafael Fernández (bateria) i Vicent Tur (trombó). Pròximament es donarà a conèixer la programació del mes d’agost.

Les ‘Jam al Sol Post’ les organitzen l’Ajuntament de Sant Josep i l’Associació de Vesins des Cubells, amb la col·laboració de l’empresa Crealizando i l’Escola de Música des Cubells (EMEC).