TOP
Actualitat

Tornen les ‘Jam al sol post’ a es Cubells

Per tercer estiu consecutiu, la plaça d’es Cubells acull els diumenges d’estiu el festival ‘Jam al sol post’, on actuen alguns dels músics més representatius del jazz i el blues de l’illa, al costat d’altres professionals i aficionats. La direcció artística és a càrrec dels guitarristes Albert Oliva i Alfonso H. Morillas, que exerceixen com a columna vertebral en tots els espectacles.

En 2022 es celebraran recitals els diumenges de juliol i agost i ja es coneix el programa dels quatre primers concerts. El 3 de juliol a Albert Oliva i Alfonso H. Morillas els acompanyaran Txumari García, Ramsés Puente i Gustavo Gamaza. El dia 10 ho faran Pere Navarro, Chema Pellico i Andreas Fernández. El 24 de juliol serà el torn de Vicent Tur, Luis del Cerro i Salvatore Licitra. L’últim concert de juliol tindrà lloc el 31 i en ell intervindran Brianna Flowers, Iván Pachevo i Naco.

L’afable plaça d’es Cubells, al capvespre, constitueix un escenari molt atractiu per a gaudir d’aquestes sessions de música improvisades, en les quals el públic contempla el concert a la zona de seients que se situa enfront de l’escenari o des dels bars pròxims. Es tracta d’una activitat relaxada, ideal per a tancar el cap de setmana, amb bon ambient. Organitzen l’Ajuntament de Sant Josep i la Associació de Vesins des Cubells, amb la col·laboració de l’empresa Crealizando i la Escola de Música des Cubells (EMEC).

Els interessats a participar o informar-se poden fer-ho per correu electrònic escrivint a jamalsolpost@gmail.com.