TOP
Actualitat

Torna Dorado Live Shows amb cinc concerts!

Un dels cicles de concerts emblemàtics de l’estiu eivissenc, per l’aposta pel rock i el indie, és Dorado Live Shows. Aquesta temporada oferirà un cicle de cinc recitals amb figures de primer nivell del panorama musical nacional, que tornaran a celebrar-se en el recinte Venice Bay de Cala de Bou, sempre en dijous, sota l’organització de Concept Hotel Group i Diego Calvo. Entre els noms més il·lustres que reunirà figuren Carlos Sadness, Niña Polaca, Killer Barbies, Santero y los Muchachos, Sarria, Crystal Fighters i Sexy Zebras, entre altres.

Carlos Sadness

L’opening té lloc el 23 de maig, amb l’actuació del gran Carlos Sadness, que l’any passat ja va oferir un concert d’emergència de curta durada. El cantant i compositor català torna per a rescabalar-se i oferir el seu indie tropical. La canària Cintia Lund serà la telonera.

Niña Polaca

La segona data prevista és el 6 de juny, amb la banda de indie rock madrileny-alacantina Niña Polaca encapçalant el cartell i amb els els veterans Killer Barbies, la banda de punk rock fundada per Silvia Superstar i Billy King, com a teloners. El concert anirà precedit d’una xerrada amb Carlos Galán, fundador de Subterfuge Radio. Les seves ja cèlebres sessions batiades com a ‘Simpatía por la industria musical’ tindran una seva versió eivissenca i comptarà amb convidats com Luis Costa, dj, periodista i coautor del llibre Balearic al costat de Christian Len, i Diego Calvo, CEO i cofundador de Concept Hotel Group.

Santero y los Muchachos

L’11 de juliol actuarà la banda valenciana de rock reposat Santero y los Muchachos i el grup Sarria, liderat pel guitarrista malagueny Nacho Sarria. Tots dos vindran amb la intenció de posar potes enlaire Venice Bay.

Crystal Fighters

El 8 d’agost el protagonisme serà per a la banda indie-electrònica Crystal Fighters, que actuarà en format acústic, fent gala de les arrels londinenques i espanyoles. Serà el seu primer concert a l’illa. Estarà com telonera la jove banda eivissenca Niños Raros.

Sexy Zebras

El cicle conclourà el 19 de setembre, amb un dia carregat d’activitats per a fer gaudir no sols als amants del rock, sinó també als skaters i surfers que ronden per l’illa. El trio rocker Sexy Zebras arribarà des de Madrid amb tota l’artilleria pesada, telonejado per la veu vellutada i la guitarra acústica de la canària Julia Nar. I abans, per a anar escalfant motors, hi haurà una exhibició del gran Danny León, amb Sören Manzoni com speaker. León representarà al país en la disciplina de Skate en els Jocs Olímpics de París. Completarà la jornada el propi Manzoni, veterà surfero i skater barceloní, amb una xerrada al cinema de l’hotel limítrof Grand Paradiso, on aprofundirà en els secrets d’aquest món.

Més informació i entrades a doradoliveshows.com