TOP
Vegeu tots els serveis
Escola d'Harmònica

Harpvard, la Universitat de l’Harmònica

Ángel Vera, un dels més prestigiosos armonicistas del país, ara resident a Eivissa, imparteix classes presencials i en línia.

Harpvard és la Universitat de l’Harmònica a Internet creada el 2016 pel gran armonicista alacantí Ángel Vera, actualment resident a l’illa. A més de les classes en línia ofereix cursos a llocs com Can Jordi Blues Station i l’escola de música Cas Musicaires, a Vila. En elles, Vera introdueix als seus alumnes en les tècniques de respiració, embocadura i ritme, els mostra com interpretar notes aïllades i començar a tocar blues, els il·lustra sobre la tècnica del bending i els explica harmonia bàsica i recursos per a la improvisació, entre altres continguts.

Vera ha exercit com armonicista del famós grup Los Zigarros i tambien ha estat membre de la històrica formació madrilenya Tonky Blues Band. Té gairebé 200.000 seguidors a les xarxes socials i és artista Hohner internacional, el fabricant d’harmòniques. En els últims anys gira pel món fent classes d’harmònica i organitzant sessions grupals amb alumnes. També ha col·laborat i actuat amb bandes i artistes com Gallos, Desvariados, Susan Santos, Los Vinagres, Badlands o INC, i exercit com a professor d’harmònica a centres de formació musical com Esmuva, Escuela de Blues de Madrid o Caraban. A Eivissa actua en nombrosos escenaris, acompanyant a altres músics i també en solitari, com “one man band”. En el seu canal de Youtube es pot accedir a multitud de vídeos que t’ensenyen a millorar la tècnica amb l’harmònica.