TOP
Vegeu tots els serveis
Escola de Música

Cas Musicaires

Centre de formació musical molt actiu, situat a la ciutat, on alumnes de totes les edats aprenen música moderna i participen en tallers i esdeveniments

L’escola de música moderna Cas Musicaires, situada a Eivissa capital, va néixer al 2014 de la mà de dos músics germans: Laura i Natxo Marí Villar. És un projecte molt dinàmic, on es desenvolupen cursos regulars de música, a més de tallers específics, concerts, festes, música en família, etcètera. Una de les peculiaritats d’aquest centre, familiar i pròxim, és que no es necessiten estudis previs per a accedir als aprenentatges musicals. I tampoc importa l’edat dels alumnes, que només han de comprar-se un instrument (saxo, trompeta, flauta, guitarra, baix, bateria, piano…) i començar les classes.

Una altra de les principals característiques de l’escola és que els alumnes sempre treballen amb música moderna, començant per estils senzills des del punt de vista harmònic, com el pop, per a acabar amb el gènere més complet i complex: el jazz. Des del principi es treballa la improvisació i la creació d’un llenguatge propi, tant amb nens com amb adults. L’oferta formativa varia constantment i entre el professorat es compta amb alguns dels músics més actius de l’illa. Té el seu propi grup de música, Musicaires Swing Band, pel qual han passat múltiples músics d’Eivissa.

Contacte
C/ Arquebisbe Cardona Riera, 12. Eivissa
669 218 075 casmusicaires@hotmail.com Cómo llegar Web
Xarxes