TOP
Actualitat
Joan F. Ribas

Sant Josep torna a omplir-se de música en viu aquest cap de setmana

Les festes de Sant Josep segueixen sense parar, després de la Flower Power del passat cap de setmana i el magnífic concert de Projecte Mut, en el seu retorn als escenaris després de cinc anys d’aturada, el dia del patró. Aquest cap de setmana, a més, es celebren dos esdeveniments més que tornaran a omplir de música els carrers del poble: Correbars i Polp a s’olla!

El popular festival Correbars, on els bars del poble ofereixen tapa i canya, vi o refresc per 5 euros, porta la música per diferents escenaris, que en aquesta ocasió estaran situats a Can Bernat Vinya, 60 Grados Gastrobar, Centre de Majors de Sant Josep, Can Riku, Es Galliner i Bar Granola.

The Moonshine Band. Foto: Joan F. Ribas

Els concerts començaran a partir de les 20 hores, amb Discover a Can Bernat Vinya, Carly & The Cats a 60 Grados Gastrobar, Swingin Tonic a Can Riku i The Moonshine Band a Es Galliner. També actuaran Dj Carmona en el bar del centre de majors i Dj Suyai a GranOla.

Ja el dissabte, des d’al matí, té lloc la segona edició de Polp a s’olla!, el concurs de frita de polp en el que participen diferents collas. La festa gastronòmica es complementa amb un ampli programa de música, amb Hostal Pascual (14 hores), The New Young Polaks (16 hores), Dj José Díaz (18 hores), La Banda P de La Re-pera (20 hores) i Animal Dj’s (22 hores).

The New Young Polaks. Foto: Joan F. Ribas

Tots els artistes són locals, excepte La Re-pera, un projecte musical de Madrid amb multitud de grups de covers amb un so altament professional. La Banda P és una de les seues formacions més conegudes i la composen quatre músics: Álex Perea (veu i guitarra), Pablo García (guitarra), Pablo Ruiz (baix) i Pablo Díez (bateria). Tots ells han participat en gires professionals, amb artistes com Gloria Gaynor, Marlon, Antonio José… Entre el seu repertori, cançons en castellà i anglès com el tema de Friends ‘I’ll be there for you’, ‘Stand by me’, ‘Carolina’, ‘La flaca’, ‘Insurrección’, ‘Johnny Be Good’, ‘Salta’, ‘Voy a pasármelo bien’…

Més informació sobre Correbars

Más informació sobre ‘Polp a s’olla’