TOP

Sant Josep presenta la seua oferta musical a la WTM amb un nou vídeo

Des de dilluns passat fins avui es celebra a Londres la World Travel Market, una de les fires turístiques més importants del món. Allí el Consell Insular disposa d’un estand on els municipis eivissencs, inclòs Sant Josep, presenten novetats i productes turístics. A més, el Govern balear disposa d’un altre gran espai, on Eivissa també té presència.

L’Ajuntament de Sant Joseo ha realitzat una presentació diària a l’estand eivissenc i un dels continguts més impactants que ha difós és un nou vídeo sobre la intensa programació musical que es desenvolupa al municipi, tant per part de les institucions públiques com des dels locals, que es recopila en el portal Sant Josep és Música.

El vídeo apel·la als orígens del rock i el blues a Sant Josep i arrenca amb imatges dels primers concerts i festivals que es van celebrar al municipi, i d’alguns músics mítics que es van establir com a veïns.

La peça manté una estètica de videoclip i compta amb la narració d’una potent veu en off que transmet el següent missatge: “Sant Josep palpita al ritme de la música… Des de la mítica dècada dels anys 80, quan grans músics es van establir aquí i vàrem crear els primers festivals, Sant Josep és territori de blues i de rock. Avui la música forma part de la nostra essència i el seu batec constant impulsa una comunitat d’artistes i una alegria de viure que fan del nostre municipi un lloc únic en el món”.

Entre les imatges del passat i el present que desfilen pel vídeo podem trobar a Cas Vicari Blues Band, Dave Jeffs, Statuas d’Sal, Loquillo, Pota Light, The Frigolos, Tequila, MClan, Martin Pollard, Alaska, Uncle Sal, Amparanoia, Sandy Valey, Black Island, Swingin Tonic, Juan Perro & Joan Vinyals, Pere Navarro, Sopa de Cabra, Rulo i la Contrabanda, Morning Drivers i un llarg etcètera, així com moments del Sant Pepe Rock, Sonorama o Can Jordi Blues Station.

Dura dos minuts i acaba amb aquestes dos frases: “Sant Josep viu la música diàriament. Sant Josep és música”.