TOP
Actualitat

Sant Josep celebra el ‘Dia del Flamenc’ a l’Auditori Caló de s’Oli

Aquest cap de setmana, l’Auditori Caló de s’Oli commemora el Dia Internacional del Flamenc, una manifestació cultural declarada Patrimoni Cultural Immaterial per la UNESCO el 16 de novembre de 2010. Per a això, s’ha preparat un programa d’espectacles, organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Josep, en col·laboració amb l’Escola de Dansa Are-T, que promet submergir als assistents en la riquesa i complexitat del flamenc.

La cita començarà dissabte amb l’actuació estel·lar de Manuel Márquez de Manrique, professor de cant flamenc, tècnica vocal i guitarra del Conservatori Superior de Música Rafael Orozco de Còrdova. Amb el títol “Flamenco: De tu mano yo voy”, Márquez presentarà un espectacle captivador, acompanyat a la guitarra per Eduardo Mendoza i al ball per Dalia Sánchez.

Per a subratllar la importància d’enfortir les bases de la cultura, al final de l’espectacle s’uniran a l’escenari les alumnes d’últim curs de l’Acadèmia de Ball Are-T. Aquest esdeveniment tindrà lloc el dissabte, a les 20 hores, amb entrada lliure fins a completar aforament.

La celebració continuarà diumenge, on les alumnes de flamenc de l’Acadèmia Are-T oferiran diverses actuacions que capturaran l’essència d’aquesta manera d’art. La directora de l’acadèmia, Bàrbara Gordaliza, dirigirà l’esdeveniment, assegurant una presentació plena d’autenticitat i passió. Aquesta última jornada començarà a les 9,30 hores, a l’escenari exterior de l’Auditori Caló de s’Oli.