TOP

‘Sa rosa des desert’, l’impactant videoclip de Rels gravat a un desolat paratge de Terol

Rels, la banda eivissenca de rock, va llançar ahir un nou videoclip titulat ‘Sa rosa des desert’, un avanç del treball que preparen i que han gravat a Sonic Vista Studios, del productor nord-americà establert a Sant Josep Henry Sarmiento, que s’ocupa de la producció musical, la mescla i la masterització.

Els quatre integrants de Rels són Sergi Tur Herrerias (veu i guitarra), Santi Bonet Bufí (violí), Sara Arribas (baix) i Dani Marín Cano (bateria). En el vídeo apareixen tocant a la meitat d’un desert, acompanyats per una actriu. Es tracta de la Rambla de Barrachina, a Terol, paisatge que encaixa amb la cançó com un guant.

Enhorabona a la banda!

Aquest dissabte, a més, toquen a Can Jordi Blues Station, on molt probablement sonarà ‘Sa rosa des desert’.

La lletra de la cançó diu així:

Sa rosa des desert, de pell fina i llargs cabells, una flor que ara llueix, de saviesa i ulls de mel.

Ella no escoltava en Jimmy Hendrix, tampoc tenia els ulls clars, però era molt més que la meva amant i que ses hores que vam passar.

El seu vestit blanc a s’arena negra, es marc d’una platja de postal i una rialla tan irreal, impressionat pels seus encants.

Sa rosa des desert, de pell fina i llargs cabells, una flor que ara llueix de saviesa i ulls de mel.

Deixant sa pols camí enrere, senyals d’arena i llibertat, terra d’argila i minerals, pel·lis de l’oest ens passen pel cap.

Somnis latents que ara hem respirat. Tan espontània com natural. I uns llavis que ara em volen besar, irresistible és el seu mirar.

Sa rosa des desert, de pell fina i llargs cabells, una flor que ara llueix de saviesa i ulls de mel.

Sa flor dolça del sud arrelada on ha nascut, no és d’arena ni un dibuix, és d’amor i dolços fruits.