TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Electrónica / Indie / Pop / Rock

Kumharas tria a Joven Dolores i Aigua Jam Lab per al closing de la temporada

9 d'octubre de 2022 / 19:00 h - 23:00 h

Kumharas ha volgut acabar la temporada molt a dalt i, després del concert de La Mari de Chambao, el dimarts 5 d’octubre, aquest diumenge tanca la temporada amb Joven Dolores, la banda eivissenca amb major projecció fora de l’illa. Els precedirà a l’escenari Aigua Jam Lab.

David Serra i Joan Barbé, dos dels músics més inquiets d’Eivissa, van posar en marxa aquest projecte de indie rock el 2019, després de recollir grans èxits primer amb Statuas de Sal, el grup de rock més aclamat de l’illa en el període de transició entre els segles XX i XXI, i després amb Projecte Mut, formació de folk rock en català, que va triomfar a Balears i Catalunya, participant també en festivals de tot el món. Barbé, a més, és juntament amb Omar Gisbert l’impulsor del projecte Ressonadors, que versiona temes tradicionals del folklore eivissenc, i de Magrana Studios.

Al talent de tots dos s’uneix una potent base rítmica amb Frederic Torres al baix i Joan Carles Marí a la bateria. Joven Dolores constitueix una ferma aposta pel directe i el seu nom ret homenatge a la barca que antany feia el trajecte entre Eivissa i Formentera. Amb la publicació de cada nou disc, la banda ha protagonitzat extenses gires per tot el país i el seu primer àlbum, Galopa los días, va arribar a situar-se en el Top 15 dels més venuts a iTunes la primera setmana de llançament.

Com a teloners tornaran a exercir els integrants de Aigua Jam Lab, un nou projecte musical impulsat pel productor eivissenc Javier Ferrer, en el qual fusiona la música electrònica amb la instrumentació. El mateix Javier introdueix ritmes, bases i efectes, juntament amb Omar Blanc, i Javier Salamanca s’ocupa del baix i la guitarra.

Concert gratuït

Lloc

Kumharas
C/ Lugo, 2. Cala de Bou + Mapa de Google
971 805 740
Informació dels músics
Joven Dolores Aigua Jam Lab
Envia l'esdeveniment als teus amics
Fdw6p_4WAAIPSIZ
Mapa