TOP
Actualitat
Moonshine Wagon

Música de tots els colors a les Festes de Sant Agustí

Ja tenim el programa de festes de Sant Agustí i, com és habitual, la música adquireix un gran protagonisme, amb bandes de múltiples gèneres i estils, tant locals com procedents de diferents ciutats del país. Els continguts, en tot cas, continuen apostant per la cultura i les arrels tradicionals dels agustiners, sense oblidar l’essència musical que sempre ha marcat aquestes festes, que d’alguna estableixen el principi del final de l’estiu. Tots els actes festius poden consultar-se a la pàgina web que s’ha creat per a l’ocasió.

OR (O-Erra)

La música arrenca el diumenge 21 d’agost, dia que tindrà lloc un dels plats forts del programa de festes, amb els concerts ‘Treu la llengua’. L’Ajuntament de Sant Josep els organitza amb la Direcció General de Política Lingüística del Govern balear, la Associació 8 d’Agost i l’Institut d’Estudis Eivissencs, i comptarà amb les actuacions dels eivissencs Rels i els mallorquins O-Erra. La cita és a les 21,30 hores, a la plaça.

Funkiwis

La jornada anterior al dia gran del poble, el dissabte 27, es celebra Santa Mónica com és tradició, amb un programa musical d’alt nivell, amb els grups locals The Rosemary Family i Camila Isasi, i la visita de dos formacions de fora: Moonshine Wagon de Bilbao i Funkiwis de València. Els concerts començaran a partir de les 21 hores.

Pulmon Beatbox

El diumenge 28 d’agost, dia de Sant Agustí, actuaran les bandes locals Aye Batucada i The Moonshine Band, així com dos grups catalans: Sexenni, procedent de Lleida, i Pulmon Beatbox, de Barcelona. Novament la música començarà a les 21 hores, després de la missa cantada pel Cor de Sant Agustí i el ball pagès a càrrec de la Colla des Vedrà.

Dr. Trapero. Foto: Joan F. Ribas

El dissabte 3 de setembre és moment de celebrar la tradicional Festa de sa Xíndria, a partir de les 20.30 hores, al jardí del bar Can Berri. Comptarà amb les actuacions de Dr. Trapero Duo i Storm Riders, amb la participació de Rock Me Ibiza DJ Set.

“Enguany tenim moltes activitats relacionades amb les arrels agustineres, cosa que il·lusiona especialment als veïns i veïnes del poble. Sense ells, no hauria estat possible dur a terme un programa tan complet”, ha explicat la regidora de Festes, Cristina Ribas, afegint que “tenim activitats culturals i tradicionals, juntament amb diversió per als més petits, tot amb l’essència del nostre poble. Sant Agustí és un racó molt especial del municipi i el programa de festes està pensat així gràcies a les associacions”.

També pots descarregar el programa de festes en format PDF en aquest enllaç.