TOP
Actualitat

Muchachito Bombo Infierno protagonitza el programa musical de les festes de Sant Jordi

Sant Jordi torna a gaudir d’un potent programa festiu en el qual la música, com és habitual, exercirà un paper fonamental, amb el rumber català Muchachito Bombo Infierno com a principal protagonista. Els concerts, a més, seran el plat fort d’esdeveniments com Sant Jordi va de Frita, el IX Tour Jordier i, per descomptat, el cap de setmana de la festivitat de Sant Jordi.

Les primeres actuacions tindran lloc el 15 d’abril, coincidint amb el concurs interestel·lar de frita de matances, on al llarg de tot el dia hi haurà música a la plaça, primer amb el Grup Folklòric de Sant Jordi de ses Salines i després amb les bandes locals Music 4 Life, Ricardito y su son cubano i Billy Flamingos, i també amb el grup Enrockats, procedent d’Osona (Barcelona), que ofereix un espectacle de versions de temes molt populars de rock, ska, pop i rumba, que van des de Nacha Pop a La Pegatina. També actuarà el dj Ric Jazzbo.

Billly Flamingos

El divendres, 21 d’abril, té lloc a la plaça la Nit de Rock Sant Jordi, en la qual intervindran els grups Ultraghosts, Proyecto Panoestarmuertos, Pardals i Apotropaico. El servei de menjar i beguda serà a càrrec de diferents associacions locals.

El dissabte 22, vespra de Sant Jordi, la festa començarà amb un espectacle a la plaça d’hip hop a càrrec de Cristo Corona i ContinuoShowme, amb la col·laboració del Dj Abel Pons. Ja a la tarda, partir de les 20 hores, el protagonisme el tindrà el rock i el pop, amb les actuacions de Sandy Valey, Magic Queen Alive (grup tribut a Queen) i Dj Vázquez, de La Movida.

Magic Queen Alive

Aquesta mateixa jornada de dissabte, al pàrquing de Can Guerxo, de 12 a 21 hores, es celebra el primer Sant Jordi Miniramp Festival 2023, amb campionat de skateboard, l’actuació dels dj’s Ezekyel, Kace, Some i Fossi, acabant la festa el grup de metal Thre3vil, que lidera el cantant i guitarrista Marc Riera. També hi haurà cursos de skateboard gratuïts de 12 a 14 hores, una zona de descans amb botigues i parades de les asociacions, una àrea infantil amb castells inflables i pintacaras, food trucks i grafiti.

Des d’un punt de vista musical, la festivitat de Sant Jordi comença a celebrar-se a l’hora del vermut (13,30 h.) amb l’actuació de la banda Aykya. Els concerts tornaran a les 19 hores, amb l’actuació de Dr. Trapero, seguits del rumber català Muchachito Bombo Infierno amb la seua banda. Tancarà la festa la dj Lost Angels.

Joven Dolores. Foto: Joan F. Ribas

El dissabte 29 d’abril, a partir de les 13,30 hores, té lloc el IX Tour Jordier amb música en viu o dj als bars del poble, que a més oferiran una oferta gastronòmica específica per a l’esdeveniment. Els bars participants són Umami, Can Soul, Arigato, Sangrantana, El Cartel de los Tacos, Rascalobos, Can Tommy i Can Sala. Els grups itinerants seran Fuel Pressure Regulator i ZZ Rock, i la festa acabarà amb música a la plaça, a partir de les 19 hores, amb els dj’s Toni Bali i John Granados, i Joven Dolores en concert.

La música en viu prevista en el programa de festes conclou amb una Trobada Coral entre el Cor Encantades i la Coral de Bonrepòs i Mirambell (València). Serà el diumenge 30 d’abril, a les 12 hores, a l’església.

Molta música, en definitiva, per a viure les festes de Sant Jordi amb ritme.

Descarrega aquí el programa complet de les festes.