TOP
Actualitat

L’Ajuntament de Sant Josep convoca ‘Tens Talent?’, el primer concurs de talents

L’Ajuntament de Sant Josep, des de la Regidoria de Festes i Participació Ciutadana, ha convocat la primera edició del concurs de talents ‘Tens Talent?’, que es celebrarà els pròxims dies 3 i 4 de gener. L’objectiu és descobrir i estimular el talent artístic i cultural, i poden participar persones de totes les edats, tant en categoria amateur com professional, encara que els menors d’edat han de presentar una autorització dels seus pares o tutors legals. Les bases i el formulari d’inscripció poden descarregar-se en aquest enllaç.

Es realitzarà una fase prèvia per a aspirants amateurs el dimecres 3 de gener, a l’envelat de Sant Jordi, a partir de les 10 del matí, i una altra per a professionals el mateix dia, a l’envelat de Sant Agustí, a partir de les 17 hores. La gran final tindrà lloc la jornada següent, dijous 4 de gener, a les 17 hores, a l’envelat de Sant Josep.

Es pot acudir al concurs en solitari, per parelles o en grups, i les actuacions no poden superar els tres minuts de durada ni ser inferiors als 30 segons. Poden accedir a l’esdeveniment artistes de la música, el cant, la dansa, la màgia, els titelles o qualsevol altra disciplina emmarcada en l’art i el talent. El jurat valorarà la creativitat, l’originalitat, el contingut, la tècnica, la capacitat expressiva, etcètera.

Les inscripcions poden realitzar-se fins a les 23,59 hores del dilluns 1 de gener, i poden realitzar-se enviant un correu electrònic a festes@santjosep.org, adjuntant el full d’inscripció completat i un vídeo de màxim 120 segons de durada, en el qual l’aspirant mostri les seues capacitats artístiques. El vídeo també pot remetre’s per WhatsApp al número de telèfon 629 348 775.

Els premis són de 1.500 euros per el guanyador de la categoria professional i 1.000 euros per el vencedor dels amateurs, que es podran invertir en una sèrie de botigues que venen productes relacionats amb les disciplines artístiques del concurs i la relació del qual l’Ajuntament proporcionarà als guanyadors.

El jurat el compondran cinc persones relacionades amb el món de la cultura, la literatura, el sector audiovisual, la creació i difusió de continguts digitals i la normalització de la llengua catalana, designades per l’Alcaldia de l’Ajuntament de Sant Josep. El guanyador es comunicarà el mateix 4 de gener, a la carpa de Sant Josep.