TOP
Actualitat

Joven Dolores aspira a sis Premis MIN: Ajuda’ls amb el teu vot!

La banda eivissenca Joven Dolores, la que té major projecció nacional, ha estat nominada a sis categories dels Premis MIN, que són considerats els més rellevants de la música independent espanyola. Amb el seu àlbum més recent, Querido impulso, opten a Cançó de l’Any per ‘Sin más’, Millor Artista, Millor Videoclip també per ‘Sin más’, Millor Àlbum de Rock, Millor Producció Musical i Millor Lletra Original per ‘Sólo repetir’.

Els candidats als Premis MIN poden rebre fins demà, 6 de març, els vots dels internautes. Els quinze primers classificats de cada categoria després són avaluats per un jurat format per gairebé 200 professionals del sector, escollint així als guanyadors.

Per a votar per Joven Dolores has de registrar-te a la pàgina dels premis i buscar-los per la lletra “J” en cadascuna de les sis categories en les quals estan nominats. Hi ha més de 1.000 candidats per a un total de 22 categories de premis, entre els quals figuren Arizona Baby, Ginebras, Nacho Vegas, La Pegatina, Nena Daconte, Zahara, Robe Iniesta, Muchachito Bombo Infierno, Tomasito, Tomeu Penya o Morgan, entre altres.

Joven Dolores acaba de llançar col·laboracions amb Jesús Cifuentes (Celtas Cortos) i Iván Torres (Efecto Pasillo), i continua girant per tot el país. Aquests premis poden constituir el colofó a uns anys en què no han parat d’actuar i produir nous treballs.

Els Premis MIN es concedeixen des de l’any 2009 per a reconèixer la creació artística, la diversitat cultural, el nou talent i la qualitat de les produccions publicades per les Pimes musicals a Espanya, al mateix temps que promocionar la música independent. Són un referent en la indústria musical espanyola i els organitza la Unión Fonográfica Independiente (UFI), amb el suport de Inaem, Ticketmaster i la Fundación SGAE, entre altres.