TOP
Actualitat

Ja tenim el cartell de les ‘Jam al Sol Post’ d’agost

Fa cosa d’un mes informàvem que, per tercer estiu consecutiu, la plaça des Cubells tornaria a acollir els diumenges d’estiu el festival ‘Jam al sol post’, on actuen alguns dels músics més representatius del jazz i el blues de l’illa, al costat d’altres professionals i aficionats. La direcció artística, a més, és a càrrec dels guitarristes Albert Oliva i Alfonso H. Morillas, que exerceixen com a columna vertebral en tots els espectacles.

Aquests dies, hem conegut el cartell de concerts que tindran lloc durant el mes d’agost i que tancaran l’edició de 2022 d’aquest esdeveniment. Aquest diumenge, 7 d’agost, actuaran el saxofonista Nacho Marí, el guitarrista René Mercier i el bateria David Adán. El dia 14 ho faran el bateria Joan Carles Marí, el baixista Luis Iglesias i el saxofonista Víctor Ávila. El 21 d’agost els convidats especials seran el bateria P. J. González, el guitarrista Kevin Marin i el trompetista Guillem Nadal. L’últim concert, el 28 d’agost, rebrà al clarinetista Arturo Pueyo, el bateria David Barona i el contrabaixista Txumari García.

L’afable plaça des Cubells, al capvespre, constitueix un escenari molt atractiu per a gaudir d’aquestes sessions de música improvisada, en les quals el públic contempla el concert a la zona de seients que es situa davant l’escenari o des dels bars pròxims. Es tracta d’una activitat relaxada, ideal per a tancar el cap de setmana, amb bon ambient. Organitzen l’Ajuntament de Sant Josep i la Associació de Vesins des Cubells, amb la col·laboració de l’empresa Crealizando i la Escola de Música des Cubells (EMEC).

Els interessats en participar o informar-se poden fer-ho per correu electrònic escrivint a jamalsolpost@gmail.com.