TOP
Actualitat

Ja tenim dates per la 10ª edició del Back To School Festival!

El Back to School Sant Jordi Music Festival, que sempre li posa la guinda a l’estiu, tornarà a la 10ª edició amb més força que mai. De moment, l’organització, quan encara queden tres mesos perquè comenci a sonar la música a la plaça de Sant Jordi, ja ha difós tres novetats importants: el programa de concerts del BTS’10 s’amplia a dos dies, participaran quatre bandes foranes i quatre de l’illa i tindrà lloc els dies 23 i 24 de setembre.

Gràcies al treball organitzatiu de l’Associació Ses Barsetes i l’Ajuntament de Sant Josep, la plaça de Sant Jordi ha servit com escenari de potents formacions a través d’aquest festival, que es porta celebrant des de 2013.

Back to School Sant Jordi Music Festival. Foto: Joan F. Ribas

En les tres primeres edicions, el BTS sol va incloure en el seu programa a bandes locals, però en la quarta ja el va obrir a grups de fora. Des de llavors, pel seu escenari han passat formacions com Los Brazos, The Kleejos Band, Imperial Jade, Last Fair Deal, Schizophrenic Spacers, The Milkyway Express, Luke Winslow-King, The Grassland Sinners, Jolly Joker o White Polo.

Des d’Eivissa han actuat Uncle Sal, Blind Seekers, Pardals, Tonto, Apotropaico, Stone Corners, Fuel Pressure Regulator, Billy Flamingos o Vudú Delta, entre altres.